FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη ο Σαράνοφ»

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπόγιαν Σαράνοφ να φεύγει από τον ΠΑΣ Λαμία και να πηγαίνει στον Άρη… επέστρεψαν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime» ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Μπόγιαν Σαράνοφ ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Θυμίζουμε πως και πριν λίγο καιρό, η ίδια ιστοσελίδα ανέφερε πως ο Σέρβος τερματοφύλακας της Λαμίας, έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της «κίτρινης» ομάδας, οι οποίοι εξέτεζαν την περίπτωσή του.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Στην Λαμία ενώ η χρονιά ολοκληρώνεται, σχεδιασμός δεν έχει γίνει και αυτό φέρνει στην έξοδο από την ομάδα, τον Σαράνοφ.

Ο γκολκίπερ της ομάδας, σύμφωνα με τη στήλη «παρασκήνια» του Sportime, ζήτησε το ποσό των 100.000 ευρώ περίπου για να παραμείνει στην ομάδα.

Ωστόσο, φέρεται να έχει πάρει αρνητική απάντηση, καθώς εκκρεμούν άλλα προβλήματα στον σύλλογο. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Μάκης Χάβος θα παραμείνει στον σύλλογο και του χρόνου και έτσι δεν μπορεί να γίνει σχεδιασμός.

Αποτέλεσμα είναι κάποιοι παίκτες που έχουν προτάσεις, να τις αποδέχονται. Αυτό φαίνεται πως έκανε και ο Σαράνοφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Άρη.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν τελειώνουν βέβαια με την περίπτωση Χάβου στην ομάδα της Φθιώτιδας. Και η στήλη… αναρωτιέται αν ο προπονητής ζητά πολλά ή απλά περιμένει να… αδειάσει ένας πάγκος σε άλλη ομάδα, για να αποχωρήσει…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button