Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το preview της 21ης αγωνιστικής!(3η ημέρα)

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. Δεν αγωνίζεται μόνο ο ΠΑΣ Λαμία με τον Αστέρα Τρίπολης...

Π.Α.Ο.Κ. 18:00 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ PAOK TV

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη για να ……..
Από την άλλη ο Βόλος γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και επιθυμεί να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Στοχ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Γαϊτανίδης .

Βόλος: Γκουαροτσένα, Τσίκα, Φεράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μουνίθ, Τόρες, Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Οικονόμου, Καραγκιόζης, Κυζιρίδης, Λύρατζης, Μάντζης, Μήτογλου, Ντεντάκης, Τσαούσης και Τσοκάνης.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 20:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΤ

Η Λαμία φιλοξενεί τον Αστέρα για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.
Ενώ, ο Αστέρας μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου τις περασμένες ημέρες θέλει να συνεχίσει με τρίποντο για να πάρει ανάσα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει στη διάθεσή του τον Χερόνιμο Μπαράλες, που είναι τιμωρημένος, τον Σίτο ο οποίος έχει θλάση στο δικέφαλο, αλλά και τους Κώτσιρα-Ματρικάρντι, για αγωνιστικούς λόγους.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λαμία: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουκλος, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βυντρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Ταϊρόν,. Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί, Βιγιάλμπα.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μ. Φερνάντες, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Λ. Φερνάντες, Κρεσπί και Χαουρέγκι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button