Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κλείδωσε η επιστροφή του Μπερτόλιο»

Το νερό μπήκε στ΄αυλάκι για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, με επίκεντρο την καλοκαιρινή αλλαγή πόλης – έδρας και φανέλας. 

Το νερό μπήκε στ΄αυλάκι για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, με επίκεντρο την καλοκαιρινή αλλαγή πόλης – έδρας και φανέλας.

Μπορεί στον Άρη να΄χουν πατήσει φρένο για ορισμένες εσωτερικές υποθέσεις που αφορούν συμβόλαια παικτών (Κουέστα, Γκάνεα) που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι, αναμένοντας την κρίσιμη απόφαση του CAS που θα ξεκαθαρίσει αν θα΄χουν ή όχι το δικαίωμα μεταγραφών το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο για έναν προσεχώς ελεύθερο παίκτη των «κιτρίνων» το δρομολόγιο που πρόκειται να ακολουθήσει είναι δρομολογημένο και δεν αλλάζει.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έπειτα από δύο χρόνια θητείας στον Άρη θα αποχωρήσει με τη λήξη του συμβολαίου του στο τέλος της σεζόν και θα στρίψει το τιμόνι προς Τρίπολη μεριά για λογαριασμό του Αστέρα.

Η συμφωνία του 31χρονου μεσοεπιθετικού με την ομάδα της Αρκαδίας είναι «κλεισμένη» – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – και θα επισημοποιηθεί αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Έπειτα από επτά χρόνια ο Αργεντινός παίκτης θα επιστρέψει στην ομάδα που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του ΄15 με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως παρά την εξαιρετική πρώτη του χρονιά (25 συμμετοχές, 4 γκολ. 7 ασίστ) στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν πάνω από τις δυνάμεις των Αρκάδων η ενεργοποίηση της τσουχτερής οψιόν (άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ) για την αγορά των δικαιωμάτων του από την ουκρανική ομάδα.

Ο Μπερτόγλιο επέστρεψε στην Ντιναμό Κιέβου και προϊόντος του χρόνου πήρε μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ.

Δύο χρόνια αργότερα (2018) επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας, ενώ το καλοκαίρι του ΄20 ο Άρης αποτέλεσε τον τρίτο ελληνικό σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του, από τον οποίο θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι για να επιστρέψει στα γνώριμα…λημέρια της Τρίπολης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button