FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μεταγραφή της ΑΕΛ… είχε προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία!(vid)

Μία πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, σύμφωνα πάντα με τα στατατιστικά του, φαίνεται πως έφτασε στο τραπέζι του ΠΑΣ Λαμία… όμως ο Μίλος Φιλίποβιτς κατέληξε στην ΑΕΛ.

Η σεζόν ολοκληρώνεται και αρκετές ομάδες έχουν αρχίσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Οι προτάσεις φτάνουν σωρηδόν στα γραφεία των ομάδων, ενώ αρκετές από αυτές έχουν ήδη πραγματοποιήσει και τις πρώτες κινήσεις τους.

Μία από αυτές είναι και η ΑΕΛ, η οποία χθες ήρθε σε συμφωνία με τον Μίλος Φιλίποβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα μπορούσε να φορά τα κυανόλευκα, αφού πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του lamiaragate3.gr είχε προταθεί και στην Λαμία, με την Λάρισα να την προλαβαίνει και να τον κάνει δικό της.

Ο 28χρονος Σέρβος μέσος ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με την φανέλα της Ζρίνσκι Μόσταρ, έχοντας καταγράψει μέχρι σήμερα (τη φετινή σεζόν) 28 συμμετοχές (5 γκολ, 5 ασιστ) σε όλες τις διοργανώσεις, υπέγραψε χθες συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΑΕΛ.

Ο Φιλίποβιτς είχε συμβόλαιο με την ομάδα του έως τον Μάιο και πρόθεσή του ήταν να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Είχε προταθεί σε Λαμία και Λάρισα, η κυανόλευκη ΠΑΕ έχοντας το μυαλό στην παραμονή, στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στο θέμα του προπονητή και στις ανανεώσεις, ιεραρχικά, δεν ασχολήθηκε “ζεστά” με την περίπτωσή του.

Στην Ζρίνσκι Μόσταρ ανήκε από το καλοκαίρι του 2015 όταν και μετακόμισε από την Ντρίνα Σβόρνικ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ο.F.K Bελιγραδίου για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε F.K Κολουμπάρα, Τιμόκ Ζάγετσαρ, F.K Βόσντοβατς, BSK Μπόρκα και Ντρίνα Σβόρνικ.

Είναι 3 φορές πρωταθλητής Βοσνίας Ερζεγοβίνης με την φανέλα της Ζρίνσκι ενώ την σεζόν που μας πέρασε ήταν και ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 τέρματα.

Ο Φιλίποβιτς εν δράσει: 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button