FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Nike: Τέλος σε μία τριετή συνεργασία;

Σημερινό δημοσίευμα από τοπικό σάιτ, αναφέρει πως η συνεργασία του ΠΑΣ Λαμία με τη Nike αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες. Διαβάστε το ρεπορτάζ…

Μετά από 3 συναπτά έτη Λαμία και Nike οδεύουν προς διαζύγιο, με τους κυανόλευκους να βρίσκονται σε αναζήτηση νέας αθλητικής εταιρίας ώστε να αποτελέσει τον επίσημο χορηγό του αθλητικού υλικού της ομάδας.

Λαμία και Nike είναι δύο έννοιες ταυτιζόμενες στις συνειδήσεις του κόσμου. Και αυτό γιατί η κορυφαία εταιρία ένδυσης παγκοσμίως έχει συνδεθεί στο μυαλό των φιλάθλων της ομάδας μας με τις επιτυχίες της τελευταίας πενταετίας.

Ήταν η εταιρία που έντυνε την ομάδα μας την πρώτη της σεζόν στην επάνοδό της έπειτα από 32 χρόνια στην Β’ Εθνική, ενώ μετά από διάλειμμα ενός έτους, επανήλθε και η συνεργασία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Καλά πληροφορημένες πηγές του lamiaragate3.gr, αναφέρουν πως την τρέχουσα σεζόν, έχουν παρατηρηθεί διάφορες “δυσλειτουργίες” στη συνεργασία των δύο πλευρών και γι’ αυτό αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η κοινή πορεία των δύο εταιριών, με την ολοκλήρωση της εφετινής περιόδου.

Η επόμενη μέρα… 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι εταιρίες που βρίσκονται στα υπόψιν είναι αρκετές χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον διάδοχο της Nike.

Errea και Zeus είναι δύο εταιρίες ένδυσης οι οποίες είχαν προταθεί ωστόσο, ειδικά η πρώτη, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Στο κάδρο βρίσκονται και οι Givova και Legea με την Capelli ωστόσο να “παίζει” πιο έντονα.

H Iταλική ανερχόμενη εταιρία, έχει ανοίξει κανάλι με την χώρα μας αφού ντύνει την ΑΕΚ, την Παναχαϊκή και τον Εργοτέλη και ψάχνεται να αναλάβει ακόμη μία ομάδα της Super League.

H συμφωνία με την Παναχαϊκή σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα ολοκληρωθεί φέτος και ως εκ τούτου θα “ψαχτεί” για κάποια άλλη ομάδα.

Όλα αυτά βέβαια είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε το επόμενο διάστημα…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button