Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μία «λίμνη» μπροστά από τους πάγκους… (φωτογραφίες)

Πολλά προβλήματα η χθεσινή νεροποντή στη Φθιώτιδα όσον αφορά τα γήπεδα δεν δημιούργησε... παρόλο αυτά στο ΔΑΚ Καλυβίων «Αλέκος Παπαγεωργίου» είχαμε μία τεχνική λίμνη... μπροστά από τους πάγκους των δύο ομάδων.

Πολλά προβλήματα η χθεσινή νεροποντή στη Φθιώτιδα όσον αφορά τα γήπεδα δεν δημιούργησε… παρόλο αυτά στο ΔΑΚ Καλυβίων «Αλέκος Παπαγεωργίου» είχαμε μία τεχνική λίμνη… μπροστά από τους πάγκους των δύο ομάδων.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, χθες ο Ολυμπιακός Λαμίας ως τυπικά γηπεδούχους υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Καλυβίων «Αλέκος Παπαγεωργίου» την Προοδευτική Λάρυμνας. Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 σκορ σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα από την βροχή διότι μιλάμε για ένα πλαστικό γήπεδο.

Όμως, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και πιο συγκεκριμένα μπροστά από τους πάγκους των δύο ομάδων, υπήρχε μία τεράστια λίμνη με νερό η οποία δημιουργήθηκε από την νεροποντή που είχαμε στην περιοχή μας κατά τη χθεσινή ημέρα.

Μία εικόνα δυστυχώς που δεν τιμά κανέναν, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο φιλοξενεί και αγώνες ακαδημιών…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Back to top button