Τοπικές Ειδήσεις

 «ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και το Χωριό των Καλικάντζαρων έρχεται να ταράξει τα νερά και να δώσει χαρά στους μικρούς μας φίλους!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και το Χωριό των Καλικάντζαρων έρχεται να ταράξει τα νερά και να δώσει χαρά στους μικρούς μας φίλους! Εν όψει της εορταστικής περιόδου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει και φέτος ενεργά σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, με νέες ιδέες για να ψυχαγωγηθούν και να εκπαιδευτούν οι μικροί μας φίλοι, με το πιο μαγικό σκηνικό των Χριστουγέννων.

Από 23 Δεκεμβρίου 2021 έως 2 Ιανουαρίου 2022, τα θεματικά σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού μας, φωτισμένα με όμορφα λαμπιόνια, θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη ατμόσφαιρα με εκπαιδευτικές δράσεις, εκπλήξεις-κεράσματα, τραγούδια, παραμύθια και πολύ παιχνίδι με τα παιδιά,  από τον Άγιο Βασίλη και τους Καλικάντζαρους που θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους με ανυπομονησία.

Οι δήμοι Ιστιαίας-Αιδηψού και Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας θα έχουν την χαρά να τα φιλοξενήσουν στην Ιστιαία (Δημαρχείο) και στην Λίμνη (Πλατεία Ηρώων) αντίστοιχα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, 5-10μ.μ. καθημερινά.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Μαρία Αναγνώστου, δήλωσε σχετικά: «Όλοι γνωρίζουμε πως και φέτος θα βιώσουμε τις γιορτές διαφορετικά. Με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό ετοιμάζουμε ένα πανέμορφο ταξίδι στην μαγεία των Χριστουγέννων. Ώστε οι ιδιαίτερες αυτές γιορτές να είναι εντυπωσιακές και χρωματιστές.

Η Ιστιαία και η Λίμνη γίνονται σήμα κατατεθέν για να διαδώσουν το μήνυμα της ενότητας και της χαράς, σκορπίζοντας χαμόγελα και προσφέροντας μια εναλλακτική χριστουγεννιάτικη εμπειρία, δίνοντας ραντεβού με μικρούς και μεγάλους για υπέροχες χριστουγεννιάτικες στιγμές και πολύ παιχνίδι! Με φαντασία και περίσσευμα αγάπης, θέλουμε να επαναφέρουμε την αισιοδοξία, με εκδηλώσεις που θα δώσουν χαρά στα παιδιά – τους πρωταγωνιστές των εορτών, αλλά θα τονώσουν και την τοπική αγορά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, καλές γιορτές και σας προσκαλούμε να διασκεδάσουμε παρέα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button