FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακος… σε αριθμούς!(pics)

Το τελικό 1-3 του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς όπως και τα στατιστικά…

Το LamiaSports σας παρουσιάζει το ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός σε αριθμούς…

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό με σκορ 1-3, με την εικόνα όμως των «κυανόλευκων» να είναι αρκετά καλή, για ένα τόσο «βαρύ» εντός έδρας σκορ.

Και αυτό φαίνεται και στα στατιστικά του ματς (για αυτούς που δεν ήρθαν γήπεδο ή κάνουν ρεπορτάζ από το σπίτι).

Ο Μάκης Χάβος και τα παλικάρια του, έδειξαν ψυχή σε ένα ακόμη παιχνίδι με ομάδα του «big-4» και με κύριο όπλο τους την πίεση κατάφεραν να αναγκάσουν τους Πειραιώτες να κάνουν λάθος πάσες, λάθος γεμίσματα και λάθος μεταβιβάσεις.

Όπως θα δείτε και στα στατιστικά πιο κάτω, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να φτάσει τα 65 λάθη στο σύνολο, ενώ και η Λαμία έκανε αρκετά σε σχέση με τα προηγούμε ματς της.

Οι τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων, αρκετά μοιρασμένες, με τη Λαμία να έχει 6 στο σύνολο και 2 που βρήκαν στόχο, ενώ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς 7 στο σύνολο και 3 στον στόχο.

Στις επεμβάσεις και στα κλεψίματα οι «κυανόλευκοι» ήταν πρώτοι με 17 και 23 αντίστοιχα, έναντι 10 και 17 των παικτών της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

Από τους παίκτες τώρα, ξεχώρισαν ο Τάσος Καραμάνος για τη Λαμία με τα 9 κλεψίματα και τα 2/3 γεμίσματα, ενώ και ο Μάρκο Μπλάζιτς έκανε τη διαφορά με τις 16 εύστοχες πάσες του σε ένα παιχνίδι.

Από τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Φορτούνης αν και γενικά «άφαντος» στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχε 21 εύστοχες πάσες αλλά και 12 λάθη, ενώ ο Γκιγιέρμε «έσωσε τη παρτίδα» στο κέντρο με 19 πάσες 2 κλεψίματα και 1 επέμβαση.

Πάμε τώρα να δούμε πιο αναλυτικά, τα στατιστικα του αγώνα σε κάρτες:

Τα γενικά στατιστικά:

Τα στατιστικά των παικτών του ΠΑΣ Λαμία:

Τα στατιστικά των παικτών του Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button