FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου!

Πάμε να δούμε όλοι μαζί, τι μπορεί να σκέφτεται ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μάκης Χάβος, για το σημερινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Και φτάσαμε λοιπόν στη σημερινή αναμέτρηση, όπου ο Μάκης Χάβος καλείται να βρει τον τρόπο να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και αφήσει εκτός τελικού την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον «φύλακα άγγελο» της φετινής πορείας του ΠΑΣ στο Κύπελλο,  τον Μπόγιαν Σαράνοφ ο οποίος όπως είπαμε και πιο πάνω δεν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Λαμίας.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται κανονικά στο σημερινό ματς στη διάθεση του Χάβου, αλλά το θέμα είναι τι σκέφτεται ο Μακεδόνας προπονητής.

Όπως διέρρευσε τις τελευταίες ώρες, από δημοσιεύματα που δεν κάνουν κακό στην ομάδα, ο Χάβος σκέφτεται την τριάδα στην άμυνα, πέντε στη μεσαία γραμμή και δύο στην επίθεση.

Στο τέρμα, θα έχουμε λογικά τον Μελίσσα και στην άμυνα θα βρίσκονται (αν παίξει με τριάδα) οι Αντέτζο, Καρυπίδης και Βάντερσον.

Στα δεξιά, θα βρίσκεται ο Ασούμπρε και αριστερά ο Ρόμανιτς παίζοντας όλη την πλευρά… Ως αμυντικά χαφ θα έχουμε τους Μπλάζιτς και Σκόνδρα ενώ τη θέση του ως δεκάρι θα πάρει ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Επιθετικό δίδυμο, θα είναι ο Τάσος Καραμάνος και ο Χερόνιμο Μπαράλες…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button