ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ποντίκας: “Έχετε πάντως χρόνο να επανορθώσετε… Αν το επιθυμείτε…”

Ανάρτηση-απάντηση από τον Γιώργο Ποντίκα για όλα όσα ακούστηκαν χθες στο θέατρο και αφορούν τον ΠΑΣ Λαμία...

Ανάρτηση-απάντηση από τον Γιώργο Ποντίκα για όλα όσα ακούστηκαν χθες στο θέατρο και αφορούν τον ΠΑΣ Λαμία…

Στη χθεσινή του ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος Καραΐσκος, άφησε να εννοηθεί ότι ο ΠΑΣ Λαμία εμπλέκεται σε στημένα παιχνίδια.

Η απάντηση ήρθε από τον Γιώργο Ποντίκα μέσω ανάρτησης στο Facebook:

Το ακούσαμε και αυτό!

Ο κ. Καραΐσκος σε δημόσια ομιλία του ούτε λίγο, ούτε πολύ, άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα της Λαμίας εμπλέκεται σε “στημένα” παιχνίδια.

Αδιανόητες και θλιβερές δηλώσεις για τον πρώτο πολίτη του δήμου μας ο οποίος επιχειρεί να μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση στην ομάδα μας.

Μια ομάδα πρεσβευτή της πόλης η οποία εδώ και επτά χρόνια συμμετέχει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Λάθος πόρτα χτυπήσατε κύριε δήμαρχε για να συνεχίσετε με υπονοούμενα να δηλητηριάζετε την προεκλογική περίοδο και να δημιουργείτε νέο σκηνικό πόλωσης.

Προφανώς και δεν αναμέναμε την υποστήριξή σας – άλλωστε δεν την έχουμε δει όλα τα προηγούμενα χρόνια – αλλά το ότι θα στρεφόσασταν και εναντίον της ομάδας της πόλης σας ξεπερνάει κάθε λογική!

Σας καλούμε να σταματήσετε επιτέλους να εμπλέκετε στα μικροπολιτικά σας παιχνίδια την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964.

Για άλλη μια φορά καινοτομήσατε πανελλήνια, δήμαρχος να διασύρει την πρώτη ομάδα της πόλης του, που επί επτά χρόνια γράφει ιστορία._

Ντροπή ΜΟΝΟ……

ΥΓ: Έχετε πάντως χρόνο να επανορθώσετε. Αν το επιθυμείτε…

Διαβάστε επίσης

Back to top button