Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο φιλικός αγώνας Παλαίμαχοι – Νέοι, η γιορτή και ο επίλογος!(pics)

Το LamiaSports και ο Βαγγέλης Μπιζάτος έδωσαν το παρών στη μεγάλη γιορτή και το φιλικό ανάμεσα στους Παλαίμαχους και τους Νέους του Πελασγιακού. Δείτε το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης.

Έφτασε το τέλος μιας χρονιάς και φυσικά θα κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με ένα αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα στους παλαίμαχους τους νέους.

Γράφει ο Βαγγέλης Μπιζάτος!

Για την ιστορία και μόνο λοιπόν, κάναμε το καθιερωμένο ρεπορτάζ μας… Το ματς άρχισε φυσικά με τους παλαίμαχους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν το σκορ με τον Βαγγέλη Λάτο να βάζει το γκολ, έπειτα από σουτ του Ταξιάρχη Σκούρα, ασταθής απόκρουση από τον Κώστα Σκούρα και ο επιθετικός των παλαιμάχων από κοντά έκανε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα η λύση για τους νέους ήρθε από τον Ράπτη, ο οποίος με πλασέ εξ΄επαφής έκανε το 1-1. Ο Λάτος και πάλι όμως λίγα λεπτά αργότερα και έπειτα από σέντρα του Καρπέτη, έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή της αντίπαλης ομάδας και έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 40λεπτο όμως οι νέοι έβαλαν μπροστά τα «βαριά του όπλα» μέσα στο παιχνίδι και με τον Μιχαϊλίδη να σκοράρει πρώτος, μετά από πάσα του Ράπτη. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ράπτης από δημιουργός έγινε σκόρερ, βάζοντας μπροστά τους νέους με σκορ 2-3, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Παρόλο αυτά και δέκα λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι, οι παλαίμαχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊβαλιώτη έφεραν το ματς και πάλι στα ίσια κάνοντας το 3-3. Ένα τέτοιο ματς όμως δεν θα μπορούσε να έρθει ισοπαλία και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι… για ευννόητους λόγους.

Εκεί, οι νέοι κέρδισαν με σκορ 4-3 και πανηγύρισαν τη φιλική νίκη.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο, να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους για τη συνεργασία μας και κυρίως την ομάδα του Πελασγιακού και του Κεραυνού Βαθύκοιλου, καθώς και της ΑΕ Εχιναίων και της Γλύφας, διότι είχαμε άμεση επαφή όλοι τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Φυσικά ευχαριστώ όλους τους διαιτητές για τη συνεργασία μας και εννοείται όλους εσάς που μας στηρίξατε όλη τη χρονιά.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο LamiaSports, το οποίο με εμπιστεύτηκε και είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία, χωρίς κανένα πρόβλημα και με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνα τους.

Παρακολουθείστε τώρα το φωτορεπορτάζ της αναμέρτησης:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button