Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε τα τηλεοπτικά της Super League 2! (pic)

Η δημόσια τηλεόραση έκανε γνωστό το κονδύλι που θα εκταμιευτεί για τις ομάδες της δεύτερης τη τάξης επαγγελματικής κατηγορίας που θα δημιουργηθεί, μετά την αναδιάρθρωση που «τρέχει».

Η αναδιάρθρωση ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά όπως σας μεταφέραμε και την Πέμπτη, δεν έχει συμβεί κάτι που να αναιρεί πως προχωρά. Μάλιστα η ΕΡΤ έγινε ο πρώτος επίσημος φορέας που έκανε λόγο και εγγράφως για τη Super League 2, αφού μέσω του «diavgeia.gov.gr» δημοσιοποίησε το κονδύλι που θα εκταμιευτεί τη σεζόν 2019/20 και αφορά τη Super League 2, δηλαδή τη δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία, όπως θα διαμορφωθεί μετά την αναδιάρθρωση, εάν υλοποιηθεί.

Αυτό θα ανέρχεται στα 5.515.200 ευρώ, χωρίς πάντως να γίνεται γνωστό εάν το συγκεκριμένο ποσό θα αφορά και τις 12 ομάδες ή όσες θα συνεχίσουν από τη Football League. Επειδή υπάρχει και ο Απόλλων που έχει συμβόλαιο σε ισχύ, αυτόματα δεν μπορούν να γίνουν ακριβείς υπολογισμοί για τα τηλεοπτικά έσοδα των ομάδων, αλλά με βάσει τα όσα είδαμε σήμερα, θα ανέρχονται μίνιμουμ στα 460.000 ευρώ. Να θυμίσουμε πως το αντίστοιχο φετινό νούμερο στη Football League, δεν ξεπερνά τις 100.000.

Βέβαια η σχετική ανακοίνωση δεν «κλειδώνει» κάτι, αλλά είναι ένα «μήνυμα» πως η αναδιάρθρωση προχωρά κανονικά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button