Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για την απόκτηση ποδοσφαιριστών!

Το πλάνο του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει την απόκτηση 6-7 παικτών που στην πλειοψηφία τους θα είναι για τη βασική ενδεκάδα του Γιώργου Δώνη τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν στο ματς με τον Παναιτωλικό και εν συνεχεία να μπει για τα καλά στη διαδικασία του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν γνωρίζοντας οι Δώνης και Νταμπίζας και το μπάτζετ που θα έχουν στη διάθεσή τους. Το πλάνο που υπάρχει κάνει λόγο για 6-7 μεταγραφές παικτών οι περισσότεροι εκ των οποίων θα είναι ενδεκαδάτοι.

Μάλιστα, αναμένεται να αποκτηθεί ένας παίκτης για την κάθε γραμμή, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» που όπως συνηθίζουμε να λέμε θα… πάρει τη φανέλα σπίτι του. Προτεραιότητα για τον Γιώργο Δώνη αποτελεί η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή και κυρίως στα άκρα της επίθεσης.

Εκεί, δηλαδή, που ο Παναθηναϊκός έδειξε να «πονά» αρκετά τη φετινή σεζόν. Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναζητεί έναν ηγέτη που θα μπορέσει με την ποιότητά του να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Φυσικά, όλα αυτά βρίσκονται σε συνάρτηση και με τις αποχωρήσεις των παικτών που δεν έχουν πείσει τον Γιώργο Δώνη πως μπορούν να βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button