Τοπικές Ειδήσεις

Παραιτήθηκε από την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Ρουμελιώτης!

Ο Κώστας Ρουμελιώτης με ανακοίνωσή του σήμερα το απόγευμα γνωστοποίησε την παραίτησή του από την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανατροπή» του υποψήφιου Δημάρχου Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη.

Παραίτηση υποψηφιοτητας μου Αξιότιμε δήμαρχε κ Συκιωτη Ιωάννη.

Από 23/04/2019 σας έχω κάνει γνωστό τους λόγους παραίτησης μου από το συνδιασμο σας αλλά δεν το ανακοινώσαται…… Ως ποδοσφαιριστης αλλά και σαν προπονητής πάντα έδινα αγώνες με αξιοπρέπεια.

Η αξιοπρέπεια μου δε μου επιτρέπει να είμαι υποψήφιος, γιατί έχω μάθει στη ζωή μου και από την οικογένειά μου να σέβομαι πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους. Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση μου τους έδωσα χέρι με χέρι και είμαι στη διάθεσή του καθενός να τους εξηγήσω και να τους δείξω αναλυτικά.

Ευχαριστώ όλους όσους με είχαν στη προτίμηση να με ψηφίσουν, αλλά πιστεύω ότι και οι ίδιοι θα έκαναν το ίδιο. Καλή επιτυχία στο έργο σας…….. Είναι σίγουρη……

Υ. Γ. Δεν έχω κανένα παράπονο και κανένα πρόβλημα με όσους είναι υποψήφιοι και καμία υποψήφια του συνδιασμου και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button