FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία και Βρέσκας: Από το «μπλοκ» του Βιεϊρίνια… στα λάθη με τον Αστέρα!(pics+vid)

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή στον τελευταίο αγώνα του ΠΑΣ Λαμία για τη SuperLeague 2018-2019 τον Γιώργο Βρέσκα και το LamiaSports σας θυμίζει που αλλού έχουμε δει τον Κατερινιώτη διαιτητή φέτος.

Ο Γιώργος Βρέσκας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλων Σμύρνης, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της SuperLeague.

Μόνο άγνωστος δεν είναι στη Λαμία ο Βρέσκας καθώς φέτος μόνο βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο άλλες τρεις φορές και μάλιστα η μία έμεινε χαραγμένη βαθιά στον φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή:

Πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Βρέσκας βρέθηκε στο ίδιο γήπεδο με τον ΠΑΣ Λαμία, ήταν στο ΔΑΚ Λαμίας και στο 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε εκείνο το παιχνίδι, μπορεί το 0-0 να φαντάζει αρκετά βαρετό όμως η κόκκινη κάρτα που έβγαλε ο Βρέσκας στον Βάντερσον Σκαρντοβέλι στο 30΄«άναψε τα αίματα» στο ΔΑΚΛ.  Δεν ήταν μόνο αυτό βέβαια, που εξόργισε όλο το γήπεδο με την διαιτησία του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά και άλλα πολλά λάθη για τα οποία παραπέμφθηκε (θα δούμε ξεχωριστό άρθρο για τα λάθη του).

Τέλος, να πούμε πως έβγαλε μία ακόμη κόκκινη κάρτα αυτή την φορά για τον Αστέρα και στο 90+3΄και την είδε ο Πασαλίδης.

 

Περνάμε στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο όπως αναφέραμε και πιο πάνω έμεινε χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων του ΠΑΣ Λαμία. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και το 0-1.

Ο Βρέσκας σε εκείνο το παιχνίδι ήταν 4ος διαιτητής (πρώτος ήταν ο Τσαμούρης) και όλοι θυμούνται το παιχνίδι αυτό όχι για τη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά για την εκπληκτική εμφάνιση του ΠΑΣ αλλά και το «μπλοκ» του Βιεϊρίνια στο σουτ του Ντένις Επστάιν.

 

Ολοκληρώνουμε το άρθρο αυτό, με τι τρίτο και τελευταίο παιχνίδι όπου ο Κατερινιώτης διαιτητής βρέθηκε στο ίδιο γήπεδο με τον ΠΑΣ Λαμία. Να τονίσουμε πως και τα τρία παιχνίδια ήταν εντός έδρας για τη Λαμία.

Το τρίτο ματς λοιπόν ήταν το «χορταστικό» 2-2 με την ΑΕΚ πριν από μερικές ημέρες. Ο Βρέσκας ήταν και πάλι τέταρτος διαιτητής του αγώνα με πρώτο να έχει τον Σκουλά.

Δεν έχει κάτι σημαντικό, όσο αφορά την διαιτησία να μας προσφέρει το ματς, ειδικά όταν μιλάμε για τον τέταρτο διαιτητή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button