Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνάντηση… για τον μεγάλο τελικό!

Στην ΕΠΟ χτυπάει η… καρδιά του Κυπέλλου, καθώς το πρωί της Πέμπτης (2/5) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας η κρίσιμη συνάντηση για τον τελικό της διοργάνωσης και θα τεθεί επί τάπητος το αν θα διεξαχθεί με κόσμο ή όχι.

Εννιά ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για τρίτη διαδοχική σεζόν, που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδας, υπάρχουν ακόμη ανοιχτά ζητήματα για τον τελικό της διοργάνωσης, με πλέον σημαντικό το αν θα διεξαχθεί με κόσμο ή όχι.

Στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων αλλά κι όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπου θα τεθεί επί τάπητος το θέμα.

Η επιθυμία των Δικεφάλων να έχουν τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους είναι δεδομένη, ωστόσο από το υφυπουργείο Αθλητισμού διαρρέεται εδώ και μέρες η πρόθεση να διεξαχθεί χωρίς οπαδούς ή μόνο με μαθητές ο τελικός της 11ης Μαΐου.

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί από τον ίδιο τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος την προσεχή Δευτέρα θα συναντηθεί με εκπροσώπους της αστυνομίας, της ΕΠΟ και της ΔΕΑΒ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button