Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε η Μάιντζ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ – 32η αγωνιστική…

ΜΑΪΝΤΖ-ΛΕΙΨΙΑ: 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Opel Arena

Εκπληκτικό παιχνίδι προσέφερε Μάιντζ και Λειψία όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Οριστικά τρίτη φαίνεται να μένει πλέον η Λειψία ενώ η Μάιντζ ουσιαστικά είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 20′ στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς. Έφυγαν εντυπωσιακά στην αντεπίθεση με τον Βέρνερ να κόβει τελικά για τον Κλόστερμαν ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 32′ με παρόμοιο τρόπο και τους ίδιους πρωταγωνιστές ήρθε και το δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ στην αρχή της φάσης αλλά η διαιτητής είδε το VAR και κατακύρωσε το γκολ.

Στο 43′ ήρθε το 1-2 με πολύ ωραία κίνηση και σουτ του Ονισίβο μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτά μετά ο Χάλστενμπεργκ έκαανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει σε συμπαίκτη του (Πόουλσεν) και να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, μόλις στο 49′, ο Βέρνερ κινήθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 1-3. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπροσίνσκι εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Τελικά η Μάιντς μείωσε εκ νέου στο 67′ με πλασέ του Ντιακατέ. Το γκολ της έδωσε ψυχολογία και στο 83′ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ματετά να βγαίνει απέναντι από τον Γκουλάσκι και να πλασάρει ιδανικά. Πέντε λεπτά μετά ο Κουαΐσον γύρισε μέσα στην περιοχή αλλά η προσπάθεια του κατέληξε στην αγκαλιά του Γκουλάσκι.

Η Λειψία απείλησε στο 88′ με σουτ του Φόρσμπεργκ που έδιωξε με γροθιές ο Μίλερ. Ο γκολκίπερ της Μάιντζ έδιωξε και την κοντινή προβολή του Ορμπάν στο 92′.

ΜΑΪΝΤΖ: Μίλερ, Μπροσίνσκι, Χακ, Νιακατέ, Ααρόν, Γκμπάμιν (79’Μαξίμ), Μπακού (63’Κουντέ), Λάτζα, Μποέτιους, Κουαΐσον, Ονισίβο (46’Ματετά).

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάσκι, Μουκιέλε, Κονατέ, Ορμπάν, Κλόστερμαν, Καμπλ, Χάλστενμπεργκ, Λάιμερ (70’Χαϊντάρα), Φόρσμπεργκ, Πόουλσεν (90’Κούνια), Βέρνερ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button