Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Την έσωσε και πάλι ο Ρονάλντο!

Γιουβέντους και Τορίνο ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σώζει τους «μπιανκονέρι» διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο…

SERIE A – 35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ: 1-1

Γήπεδο: Allianz Stadium

Γιουβέντους και Τορίνο ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σώζει τους «μπιανκονέρι» διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο. Οι «Γκρανάτα» πήραν προβάδισμα από το 17′ κόντρα σε μία ”άχαρη” και χωρίς φαντασία Γιουβέντους ωστόσο ο Ρονάλντο στη μία πολλή καλή ευκαιρία που το δόθηκε πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Η «Βέκια Σενιόρα» με αυτήν την ισοπαλία διατηρεί το φετινό εντός έδρας αήττητο που έχει ενώ απομένει μόλις ένα ακόμα παιχνίδι στο «Allianz Stadium». Από την άλλη, η Τορίνο με το βαθμό που πήρε είναι στην 6η και τελευταία ευρωπαϊκή θέση και περιμένει στραβοπάτημα της Μίλαν με τη Μπολόνια για να την διατηρήσει.

Η Τορίνο είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 13′ με τον Μπερενγκέρ να περνά για τον Μπελότι που από από αρκετά πλάγια θέση σούταρε και ο Σέζνι απομάκρυνε. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «Γκρανάτα» άνοιξαν το σκορ με τον Λούκιτς να κερδίζει κατά κράτος τον Πιάνιτς σε μεταξύ τους μονομαχία μέσα στην περιοχή της Γιουβέντους και να πλασάρει ωραία τον Σέζνι για το 0-1.

Στο 19′ η Γιουβέντους είχε ευκαιρία με τον Ρονάντο να γυρίζει στα τυφλά για τον Ματουιντί που έπιασε ένα σκαστό σουτ στην κίνηση αλλά ο Σιρίγκου απέκρουσε. Τρία λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο επιχείρησε να νικήσει τον Σιρίγκου με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 36′ νεο σουτ του Ρονάλντο από το ύψος της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων, μπλόκαρε εύκολα ο Σιρίγκου.

Η Γιουβέντους είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 61′ με τον Σπινατσόλα να κάνει ωραία ενέργεια παίρνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του και συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων στέλνοντας όμως τη μπάλα λίγο έξω. Στο 65′ ο Ρονάλντο έκανε ωραία ενέργεια και σουτ από πλάγια θέση αλλά ο Σιρίγκου ήταν σωστά στημένος και απέκρουσε.

Στο 77′ ο Κιελίνι πέρασε για τον Κεν που γύρισε και σούταρε με τον Σιρίγκου να μπλοκάρει εύκολα. Δύο λεπτά αργότερα η Τορίνο απείλησε με τον Άινα να κάνει ωραία ενέργεια παίρνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σέζνι. Στο 84′ η Γιουβέντους έφερε το ματς στα ίσα με τον Σπινατσόλα να βγάζει σέντρα για τον Ρονάλντο που με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ ο διαιτητής Ορσάτο είχε δείξει πέντε λεπτά έξτρα χρόνου, μπερδεύτηκε και σφύριξε τη λήξη. Αμέσως ενημερώθηκε για το λάθος του κι έδωσε συνέχεια για ακόμα ένα λεπτό ζητώντας συγνώμη με χαρακτηριστική κίνηση σηκώνοντας τα χέρια του.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα, Χουαρδάδο (78′ Περέιρα), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναντέσκι (85′ Ντε Σίλιο), Ρονάλντο, Κεν

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού Μπρέμερ, Ντε Σιλβέστρι (89′ Τζάτζα), Λούκιτς (78′ Άινα), Ρινκόν, Μεϊτέ, Ανσάλντι, Μπερενγκέρ (70′ Μπαζέλι), Μπελότι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button