Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ιδανική αυτόχειρας η Ντόρτμουντ! (vid)

Οι Βεστφαλοί κέρδιζαν με 2-0 ως το 70’ στην έδρα της Βέρντερ, αλλά στο τέλος πέταξαν δύο βαθμούς, μένοντας στο 2-2.

BUNDESLIGA-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: WESERSTADION

Στο ίδιο έργο θεατές οι φίλοι της Ντόρτμουντ… Για ακόμη μια φορά, η ομάδα του Φαβρ βρέθηκε κοντά στη νίκη, αλλά στο τέλος τα τραγικά λάθη της άμυνάς της, της στέρησαν δύο ακόμη πόντους. Η Ντόρτμουντ νικούσε με 2-0 ως το 70’ μέσα στην έδρα της Βέρντερ, που πήρε όμως την ισοπαλία (2-2) και στέλνει τον τίτλο οριστικά στην Μπάγερν.

Μόλις στο 6ο λεπτό, η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ όταν ο Πούλισιτς μπήκε κατά μέτωπο στη μεγάλη περιοχή της Βέρντερ και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον Παβλένκα για το 0-1. Καλή στιγμή για τον Γκέτσε στο 14′, όταν το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο, με τη Βέρντερ να καταγράφει την πρώτη καλή στιγμή της στο 35′ σε σουτ του Ρασίτσα. Τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε, ο Πάκο Αλκάθερ ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ και, όπως συνηθίζει φέτος, βρήκε στόχο για το 0-2 της Μπορούσια.

Στο 49’ ο Γκερέιρο έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Παβλένκα του είπε όχι, ενώ στο 59’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Αλκάθερ για οφσάιντ και στο 66’ ο κίπερ της Βέρντερ έσωσε και μετά από εκτέλεση φάουλ του Ισπανού.

Και στο 70’ ο Μέβαλντ έκανε το μακρινό σουτ, ο Μπίρκι έκανε απίθανη γκάφα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-2. Μάλιστα στο 75’ ο Ακανζί έκανε λάθος υπολογισμό, ο Ογκούστινσον πρόλαβε και γύρισε από αριστερά και ο Πισάρο με σουτ από κοντά έγραψε το 2-2.

Στο 87’ ο Μπίρκι είπε όχι σε κοντινό σουτ του Ράσιτσα και στην κόντρα το διαγώνιο πλασέ του Πούλισιτς έφυγε ελάχιστα έξω ενώ στο 90+3′ το σουτ του Μέβαλντ σταμάτησε στον Βάιγκλ. Στο ίδιο λεπτό ο Πισάρο πήρα μόνος την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Φριντλ, Βελίκοβιτς, Λάνγκαμπ, Ογκούστινσον, Σαχίν (60’ Πισάρο), Μ. Έγκεσταϊν, Κλάασεν, Κρούζε, Οζάκο (60’ Μέβαλντ), Ρασίτσα

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Ακάνζι, Βάιγκλ, Ντιαλό (90’ Φίλιπ), Γκερέιρο, Ντιλέινι (83’ Νταούντ), Βίτσελ, Σάντσο, Γκέτσε (83’ Λάρσεν), Πούλισιτς, Αλκάθερ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button