ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Αυτό που οδήγησε τον Παπαδόπουλο στο ξέσπασμα

Ο Παπαδόπουλος είχε θερμό επεισόδιο με συγκεκριμένο φίλο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ματς στη Λεωφόρο και η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει. Η Λαμία αλλά και ο πορτιέρο της δίνουν τη δική τους ερμηνεία για το περιστατικό.

Ο Παπαδόπουλος πιάστηκε από την κάμερα να βρίζει έναν φίλο του Παναθηναϊκού και να τον στολίζει με…γαλλικά. Ωστόσο δεν εξερράγη χωρίς λόγο ούτε ξεκίνησε τη φραστική επίθεση απρόκλητα.

Όπως αναφέρουν κύκλοι της Λαμίας ο συγκεκριμένος οπαδός του «τριφυλλιού» έβρισε με σκαιό τρόπο τον Παπαδόπουλο, την ώρα που ετοιμάζονταν να δώσει συνέντευξη στην  CosmoteTV ,και εκστόμισε ύβρεις άνευ προηγούμενου, άρρωστες εκφράσεις που προκαλούν αποτροπιασμό.

Συγκεκριμένα του είπε, «να πεθάνει το παιδί σου,η μάνα σου και όλη η οικογένεια, να τους δεις όλους στο φέρετρο». Ανατριχιαστικά λόγια που μόνο κάποιο άρρωστο μυαλό μπορεί να εκφέρει.

Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος, που δεν είχε προκαλέσει μέχρι τότε κατά κανένα τρόπο, πάγωσε στο άκουσμα αυτών των λέξεων και ανταπέδωσε τις ύβρεις φανερά εκνευρισμένος.

Μάλιστα κύκλοι της Λαμίας τονίζουν ότι ο εκνευρισμός του Παπαδόπουλου αφορούσε μόνο τον συγκεκριμένο οπαδό που έδειξε αχαρακτήριστη συμπεριφορά και όχι συλλήβδην όλους τους φίλους των «πρασίνων» που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις εξέδρες.

Μετά τις ύβρεις ανάμεσα σε παίκτη και οπαδό η κατάσταση πήγε να κλιμακωθεί καθώς αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» έβαλαν στο στόχαστρο τον Παπαδόπουλο και άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του, λέγοντας του: «Τι λες ρε, ποιος νομίζεις πως είσαι και μιλάς έτσι εδώ μέσα».

Ωστόσο οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου κινήθηκαν άμεσα και δημιούργησαν «ασφαλή ζώνη» ανάμεσα στον πορτιέρο και τους οπαδούς και έτσι το περιστατικό έμεινε εκεί και δεν έλαβε πιο επικίνδυνες διαστάσεις.

Παράλληλα ένας υπεύθυνος των γηπεδούχων κατευθύνθηκε άμεσα στον Παπαδόπουλο και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, προτρέποντας τον να μην ανοίγει διάλογο με τους οπαδούς.

Επιπλέον, οι Λαμιώτες διαψεύδουν κατηγορηματικά και μια φημολογία που αναπτύχθηκε και θέλει τον γενικό αρχηγό Γιάννη Συρογιάννη να εύχεται στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού υποβιβασμό στη Γ Εθνική. Αυτό το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ λένε οι Λαμιώτες και κανείς από τους ανθρώπους των «κυανόλευκων» δεν προέβη σε απαξιωτικά σχόλια για την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button