Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καταπληκτικό ματς στο «Ένιο Ταρντίνι»

Στο 3-3 έμειναν Πάρμα και Σαμπντόρια σε ένα απίθανο ματς, στο οποίο ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα πέτυχε δύο γκολ και κλειδώνει την πρωτιά των σκόρερ.

SERIE A’-35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΜΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 3-3

Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Έβρεξε γκολ στο «Ένιο Ταρντίνι» εκεί όπου Πάρμα και Σαμπντόρια έμειναν στο 3-3.

Στο 2ο μόλις λεπτό, ο Ζερβίνιο έκανε πανέμορφη προσπάθεια και γύρισμα από αριστερά και ο Γκατσόλα έσπρωξε την μπάλα προ κενής εστίας για το 1-0. Στο 13’ ο Ζέπε πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Πράε και Γιάνκτο και στο 28’ η Σαμπντόρια ισοφάρισε με πέναλτι του Κουαλιαρέλα. Και μάλιστα στο 38ο λεπτό, ο Ζέπε απέκρουσε το σουτ του Γιάνκτο και στην επαναφορά ο Ντεφρέλ πλάσαρε για το 1-2.

Οι Γενοβέζοι πίεσαν και στην επανάληψη και στο 61’ ο Κούτσκα έκανε τραγικό λάθος και ο Πράε έδωσε για τον Κουαλιαρέλα που έγραψε το 1-3. Στο 66’ η Πάρμα κέρδισε πέναλτι και ο Κούτσα μείωσε σε 2-3 από τα 11 μέτρα ενώ στο 71’ ο Οντέρο απέκρουσε την κεφαλιά του Ιακοπίνι αλλά στην επαναφορά ο Μπαζτόνι πλάσαρε για το 3-3.Οι δύο ομάδες είδαν από μία κόκκινη κάρτα στο τέλος, με τον Κόλεϊ να αποβάλλεται για αγκωνιά στον Άλβες στο 88’ και τον Κούτσκα να βλέπει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 90+1’ για σπρώξιμο εκτός φάσης στον Έκνταλ.

ΠΑΡΜΑ: Ζέπε, Άλβες, Γκατσόλα, Ιακοπίνι, Ντιμάρκο, Μπαζτόνι, Κούτσκα, Μπαρίλα (46’ Σπροτσάτι), Σκοτσαρέλα (87’ Στούλατς(, Ζερβίνιο, Τσεράβολο (65’ Σιλιγκάρντι)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μπερεζίνσκι, Έκνταλ, Κόλεϊ, Φεράρι, Μούρου, Πράε, Γιάκτο, Γκαμπιαντίνι (58’ Κάσερες), Ντεφρέλ (78’ Καπράρι), Κουαλιαρέλα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button