FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Βαριά ήττα» για την Κ19!

Μπορεί η ανδρική ομάδα να κέρδισε εύκολα με 0-3 σκορ τον Απόλλων Σμύρνης, όμως η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην ομάδα της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία Κ19 γνώρισε την «βαριά» ήττα με σκορ 4-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλων Σμύρνης.

Έτσι τα αγόρια του Λάκη Παπανικολάου έφυγαν από το Δημοτικό γήπεδο Μελισσίων με την ήττα στα χέρια τους και πλέον κοιτούν τα εκτός έδρας εξ΄αναβολής παιχνίδια με τον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League η ομάδα της Λαμίας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 στο Δημοτικό Γήπεδο Μελισσίων το μεσημέρι της Κυριακής 5/5.

Το μοναδικό γκολ του συγκροτήματος του Λάκη Παπανικολάου πέτυχε στο 78΄ ο Βλαχομήτρος.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ19 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:Στάγκος, Δάκα, Παπακωνσταντίνου, Πέτρας, Δρόσος, Ρουκουνάκης, Λάμπη, Σερβές, Τσιάβος, Τσεπέλε, Φαρκώνας.

Κ19 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Ταγκαλάκης (39΄ Πατσάνι), Ψωρογιάννης, Μητσόπουλος, Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκας, Καρβέλης (65΄ Φουσέκης), Βλαχομήτρος, Λαμπρόπουλος, Δημητρίου (39΄ Κασάπας).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button