Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Σφαλιάρα» από τη Λιλ και νέα αναβολή στέψης για την Παρί (vid)

Η Παρί διασύρθηκε με 5-1 στην έδρα της Λιλ και δεν κλείδωσε μαθητικά τον τίτλο…

LIGUE 1’-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν: 5-1

(Μενιέ 7’ αυτ., Πεπέ 52’, Μπαμπά 66’, Γκάμπριελ 71’, Φοντέ 84′-Μπερνάτ 11’)

Ένας βαθμό κόντρα στη Λιλ ήταν αρκετός για να σηκώσει από απόψε την κούπα η Παρί, ωστόσο οι παίκτες του Τούχελ διασύρθηκαν με 5-1 από τους «λιλουά». Έτσι η στέψη αναβλήθηκε για την επόμενη αγωνιστική όταν η Παρί θα παίξει στην έδρα της Ναντ. Κλείδωσε το σεντόνι η Λιλ!

Η Παρί σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο  7’ η Λιλ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Μενιέ μετά από σέντρα του Ικονέ και προβολή του Τζέκα. Ωστόσο στο 11ο λεπτό, ο Εμπαπέ έβγαλε κάθετα στον Μπερνάτ που με πλασέ στην κίνηση από κοντά έκανε το 1-1. Στο 13’ ακυρώθηκε κι άλλο γκολ του Εμπαπέ, ενώ στο 16’ και στο 23’ ο Τούχελ είδε τους Τιάγκο Σίλβα και Μενιέ να αποχωρούν τραυματίες. Μάλιστα στο 36’ η Παρί έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπερνάτ για αγκωνιά στον Πεπέ και  στο 41’ ο Μαϊνάν είπε όχι σε σουτ του Ντράξλερ.

Στο 49’ η κεφαλιά του Κέρερ πέρασε μόλις έξω και στο 52’ ο Ικονέ έβγαλε για τον Πεπέ που πάσαρε για το 2-1. Και μάλιστα στο 66’ ο Ικονέ έβγαλε για τον Μπαμπά που έγραψε το 3-1 ενώ στο 71’ ο Γκαμπριελ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πεπέ, έκανε το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Φοντέ με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button