FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η «τριπλέτα φωτιά» της Λαμίας!

Καραμάνος, Πίτι και Μπερτόλιο «έκλεψαν» την παράσταση στον σαββατιάτικο αγώνα του ΠΑΣ Λαμία… και αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς του ματς.

Η εμφάνιση του ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης μας θύμισε όλους τον λόγο για τον οποίο φέτος η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν η πιο φορμαρισμένη επαρχιακή ομάδα του πρωταθλήματος.

Τρία γκολ, αρκετές ευκαιρίες και πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο ήταν ο απολογισμός της «κυανόλευκης» ομάδας από τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Είχαμε όμως και τρεις πρωταγωνιστές… που είχαν πάρει «φωτιά»!

Τάσος Καραμάνος, Φρανζίσκο Πίτι και Φακούντο Μπερτόλιο είχαν τρελά κέφια εχθές και αυτό φάνηκε και από τους αριθμούς των ποδοσφαιριστών.

Πρώτος σε πάσες, ο Ισπανός βετεράνος σούπερ σταρ της Λαμίας, ο Πίτι, ο οποίος μοίρασε 25 εύστοχες πάσες ενώ ο 37χρονος μεσοεπιθετικός είχε και 2 στα 5 εύστοχα γεμίσματα.

Από την άλλη ο Τάσος Καραμάνος είχε 1 ασίστ, στο γκολ του Μπερτόλιο, 2 τελικές προσπάθειες που βρήκαν στόχο και οι δύο ενώ είχε 3 στα 4 γεμίσματα, 7 εύστοχες πάσες και 3 κλεψίματα.

Τέλος, αφήσαμε τον Αργεντινό της παρέας. Ο Φακούντο Μπερτόλιο ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της ομάδας του έχοντας εκτός από το γκολ, 2 τελικές προσπάθειες που βρήκαν στόχο, την κάθετη πάσα στον Βασιλαντωνόπουλο όπου κέρδισε το πέναλτι, 12 εύστοχες πάσες και 1 στα 1 γεμίσματα.

Πραγματικά «φωτιές» πετάγανε στην μεσοεπιθετική γραμμή της Λαμίας οι τρεις τους!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button