ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νέος πρόεδρος του ΠΣΑΠ ο Μπαντής

Ο Γεώργιος Μπαντής, του ΠΑΣ Λαμία, εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν χθες

Ο Γεώργιος Μπαντής εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν χθες

Ο σύνδεσμος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιείται και τα μέλη του νέου ΔΣ. Στη θέση του πρώτου αντιπροέδρου ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προέκυψε από τις εκλογικές αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 6η Μαΐου 2019, μετά και την ολοκλήρωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Α.Π. – Τ.Α.Π.

Πρόεδρος: Μπαντής Γεώργιος
Α’ Αντιπρόεδρος: Κουρμπέλης Δημήτριος
Β’ Αντιπρόεδρος: Γεωργίου Γεώργιος
Ειδικοί Σύμβουλοι: Μασούρας Γεώργιος, Μπακασέτας Αναστάσιος
Γενικός Γραμματέας: Τασουλής Χρίστος
Ειδικός Γραμματέας: Ζησόπουλος Γεώργιος
Ταμίας: Τσαμπούρης Σάββας
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παντελιάδης Αθανάσιος

Μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Γεώργιος Μπαντής ανέφερε τα εξής: «Εκ μέρους του νέου διοικητικού συμβουλίου θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν μαζικά στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό προς όφελος του ποδοσφαιριστή και του ίδιου του αθλήματος. Ζητάμε την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους που όλοι μαζί θα βάλουμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button