Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Σνομπάρει» την Λίβερπουλ ο Βλάχοβιτς για χάρη της Γιουβέντους

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Και ακολουθώντας το παράδειγμα του Κιέζα, αυτή θα είναι η Γιουβέντους. #SerieA #Vlahovic #Juventus #Liverpool #PremierLeague

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Και ακολουθώντας το παράδειγμα του Κιέζα, αυτή θα είναι η Γιουβέντους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σερβία, ο επιθετικός της Φιορεντίνα, ο οποίος πρόσφατα είπε «όχι» σε μία πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, με το υπάρχον να λήγει το καλοκαίρι του 2023, φέρεται αποφασισμένος να πάει στην Γιουβέντους.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε «σνομπάρει» την Λίβερπουλ η οποία είναι έτοιμη να του κάνει την καλύτερη πρόταση από οικονομικής πλευράς, σε σχέση με αυτή της «Μεγάλης Κυρίας».

Αλλά ο Σέρβος επιθετικός θέλει να παίξει στην Γιουβέντους και απομένει να φανεί αν θα το πράξει το επόμενο καλοκαίρι ή θα περιμένει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, αν και η Φιορεντίνα λογικά θα τον πουλήσει πριν τον χάσει ως ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button