FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Κωστίκας… ο νεότερος!

Και αφού όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς Κυπέλλου, ας μιλήσουμε και εμείς για τον θεσμό του ΠΑΣ Λαμία και για τον μικρότερο ηλικιακά σκόρερ της φετινής διοργάνωσης.

Φέτος ήταν η σεζόν των ρεκόρ όχι μόνο για την ομάδα αλλά και γι αρκετούς ποδοσφαιριστές ατομικά. Ένας από αυτούς ήταν και ο Βασίλης Κωστίκας, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ της Λαμίας στο Κύπελλο!

Στις 20 Δεκεμβρίου 2018 η Λαμία φιλοξενήθηκε από τον Απόλλων Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με τους κυανόλευκους να επικρατούν με το επιβλητικό 7-0 και να πέρνουν την 2η θέση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 69ο λεπτό της συνάντησης ο νεοεισελθών Κωστίκας πέτυχε το 4ο γκολ της ομάδας του και πρώτο επίσημο στην καριέρα του και έγινε ο νεότερος σκόρερ της Λαμίας στο θεσμό, σε ηλικία 19 χρονών, 3 μηνών και 16 ημερών!


Μάλιστα για να βρούμε τον 2ο νεότερο σκορερ δεν πρέπει να πάμε μακριά αφού στην ίδια αναμέτρηση, χρίστηκε σκόρερ και ο Λάζαρ Ρόμανιτς, πετυχαίνοντας το 6ο γκολ των κυανόλευκων στο 81ο λεπτό, σε ηλικία 20 χρονών, 8 μηνών και 25 ημερών.

πηγή: lamiaragate3.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button