Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέλος η σεζόν στον Άρη: 12 Ιουνίου ξεκινάει η προετοιμασία

Οι παίκτες του Άρη ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές δίνοντας ραντεβού για τις 12 Ιουνίου στην καλοκαιρινή προετοιμασία. #stoiximan_slgr #arisfc #προετοιμασία #διακοπές #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Οι παίκτες του Άρη ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές δίνοντας ραντεβού για τις 12 Ιουνίου στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Άρη καθώς το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν το τελευταίο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τους παίκτες να ξεκινάνε τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πλέον άπαντες περιμένουν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας που ξεκινάει στις 12 Ιουνίου ενώ το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του Conference League είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουλίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έπεσε η αυλαία της σεζόν 2022-2023. Ώρα για ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι από σήμερα κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι εξίσου απαιτητική με υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα, είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button