Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη ανάσα… δια χειρός Αναστασίου!

Για την 5η αγωνιστική των Play out της Α΄Φθιώτιδας, η Νίκη Αγ. Παρασκευής υποδέχθηκε τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας. Δείτε το match report του αγώνα από το LamiaSports. Θα ακολουθήσουν φωτορεπορτάζ και βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Αναστασίου, η Νίκη Αγίας Παρασκευής κατάφερε να κάνει την ανατροπή στον αγώνα με τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας και να πάρει μια νίκη με 2-1 σκορ που ισοδυναμεί με μισή κατηγορία.

Το ματς:

Στο 6′ του αγώνα και έπειτα από σέντρα του Καρκανη ο Επισκοπος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απομάκρυση των αμυντικών του Κηφισού έκανε το σουτ αλλά ο Τσεκουρας του είπε όχι με εντυπωσιακό τρόπο.

Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Ανδρέα Επισκοπου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφ σαιτ.

Ο Ζήσιμος στο 12′ βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Καπούλα ο οποίος βγήκε σε φάση τετ α τετ με τον Τσεκουρα, αλλά Αποστολακόπουλος βάζοντας το πόδι του έδωσε την ομάδα της Τιθορέας.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Κηφισσό στο 29′ όταν μετά από γέμισμα του Μουζάκη ο Καρανάσιος φάνηκε αρχικά να ελέγχει τη φάση όμως η μπάλα τον ξεγέλασε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση, κρατώντας το 0-0.

Οι γηπεδούχοι έχαναν ευκαιρίες, ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας άνοιξε το σκορ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 37′ ο Παπαδάκης έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός της περιοχής από πλάγιο άουτ, προχώρησε λίγο σούταρε και έστειλε τη μπάλα στο βάθος των διχτύων του Καρανάσιου, κάνοντας το 0-1.

Στην επόμενη φάση ακριβώς η Αγία Παρασκευή πήγε να απαντήσει, όμως η κεφαλιά του ΕπισκοποΓ. κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεκουρα.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά. Ο Δημάς βρήκε με ωραία πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Καπούλα, ο οποίος μαρκάρετε από τον Ζιάκα και ο διαιτητής δίνει πέναλτι.

Ο Ζήσιμος ανέλαβε την εκτέλεση… σούταρε δυνατά αλλά και ψηλά στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Το 0-1 παρέμεινε.

Παρόλο αυτά το 1-1 ήρθε στο 58′ όταν ο Καραγιώργος από πλάγια θέση μπήκε στην περιοχή, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσεκουρα για να ισοφαρίσει και να ξεσπάσουν τρελά πανηγύρια στο γήπεδο.

Η μεγάλη αντεπίθεση της Νίκης Αγίας Παρασκευής είχε ξεκινήσει και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Κηφισο, στο 68′ ο Αποστολακόπουλος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Τζοβάρα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο 71′ ο Δημάς αφού πέρασε εκπληκτικά τον Καφαλη, έβγαλε τη σέντρα ο Καπούλας ήταν ολομόναχος μέσα στην μεγάλη περιοχή του Κηφισού, έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στα πόδια Μουζάκη.

Στο 76′ ο Ζιάκας εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που κέρδισε Παπαδάκης, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καρανάσιου αφού πρώτα την ακούμπησε ο τερματοφύλακας της Νίκης.

Η Αγία Παρασκευή απάντησε στις φάσεις όταν Βλαχάκης ανέβηκε όλη την δεξιά πλευρά έβγαλε τη σέντρα αλλά το απευθείας πλασέ του Καπούλα, κατέληξε στα χέρια του Τσεκούρα.

Το γκολ δεν ήρθε σε εκείνη τη φάση για την Αγία Παρασκευή αλλά ήρθε στο 82′ όταν ο Αναστασίου, έκανε την ατομική ενέργεια, σούταρε και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Τσεκούρα κατέληξε στα δίχτυα για την ολική ανατροπή και το 2-1.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της Νίκης αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον άτυχο συμπαίκτη του Χρήστο Μιμηγιαννη, ο οποίος τραυματίστηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου να παίρνει τεράστια νίκη, ενόψει της συνέχειας των play out.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button