Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Χατζηλεόντη και Μποσγανά στο Basketball Without Borders

Πρόσκληση να συμμετάσχουν στο “Basketball Without Borders Europe Camp” υπό την αιγίδα του ΝΒΑ έλαβαν δύο αθλήτριες, από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Η Ιωάννα Χατζηλεόντη και η κόρη του Γιώργου Μποσγανά, Έλενα, είναι οι δύο από τις συνολικά 24 παίκτριες που κλήθηκαν και θα πάρουν μέρος στο καμπ που θα διεξαχθεί το διάστημα 9-12 Ιουνίου στην Λετονία.

Η Ιωάννα Χατζηλεόντη είναι 17 χρονών με ύψος 1.81 μέτρα, ενώ η Έλενα Μποσγανά είναι 16 χρόνων με ύψος 1.88 μέτρα. Το περασμένο καλοκαίρι (2018) οδήγησαν την Εθνική Κορασίδων στη δεύτερη θέση του Ευρωμπάσκετ B΄ Κατηγορίας στην Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο), που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.

Η Έλενα Μποσγανά ολοκλήρωσε το Ευρωμπάσκετ Κορασίδων Β΄ Κατηγορίας με 15,1 πόντους και 5,4 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ η Ιωάννα Χατζηλεόντη είχε συγκομιδή 13 πόντους και 10,5 ριμπάουντ μέσο όρο στην ίδια διοργάνωση.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Nuestra Marta García entre las 2️⃣4️⃣ mejores jugadoras invitadas al #BWBEurope que @nba celebra en Letonia ??. . ¡Qué auténtico orgullo!?? . #SomosCBU

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Club Baloncesto Utrera (@cbutrera) στις

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button