Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Πήρε την κάτω βόλτα» η Άιντραχτ!

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Europa League, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αφού συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, μετά την ήττα 2-0 από τη Μάιντς.

BUNDESLIGA- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΜΑΪΝΤΣ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: COMMERZBANK ARENA

Στο ντέρμπι της Φρανκφούρτης, η Άιντραχτ ηττήθηκε, 2-0 εντός έδρας, από τη Μάιντς και παραμένει χωρίς νίκη από τις 6 Απριλίου. Πλέον, στη τελευταία αγωνιστική είναι πολύ πιθανό η Άιντραχτ να μείνει εκτός Ευρώπης, αφού μια αγωνιστική πριν το φινάλε είναι στην 6η θέση. Πρώτη νίκη της Μάιντς, μακριά από την έδρα της, μετά από επτά σερί ήττες.

Στο 6ο λεπτό, η Άιντραχτ απείλησε για πρώτη φορά με τον Ντα Κόστα, για να έρθει η απάντηση της Μάιντς, τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Γκμπαμέν.

Στην αμέσως επόμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Λάτζα, αλλά ο γκολκίπερ Τραπ απέκρουσε. Η Άιντραχτ είχε ευκαιρία με τον Κόστιτς στο 18′, με τη Μάιντς να εξακολουθεί να απειλεί, αυτή τη φορά με τον Κούντε στο 21ο λεπτό. Νέα ευκαιρία για τη Μάιντς, με τον Ούτζα στο 27ο λεπτό, στη τελευταία αξιόλογη φάση για το πρώτο ημίχρονο.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η Μάιντς έκανε το 0-1. Ο Ματετά “χόρεψε” τον Άμπραχαμ, πάσαρε στον Ούτζα και εκείνος πλάσαρε, ανοίγοντας το σκορ. Στο 57′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τη Μάιντς. Ανενόχλητος ο Γκμπαμέν, από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Λάτζα με γυριστό έκανε το 0-2.

Στο 60ο λεπτό ο σκόρερ αστόχησε σε μια πολύ καλή ευκαιρία για το 0-3. Στο 84′ η Άιντραχτ απείλησε για πρώτη φορά, στο δεύτερο ημίχρονο, με το πλασέ του Ντε Γκουζμάν, έβγαλε ο Μίλερ, ενώ στη συνέχεια, το σουτ του Κόστιτς δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά πριν το φινάλε, ο Ρέμπιτς με κακό σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μίλερ.

Το 0-2 δεν άλλαξε και έτσι, η Άιντραχτ, που πριν λίγες μέρες ήταν στα ημιτελικά του Europa League, κινδυνεύει να μην πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Χιντερέγκερ, Άμπραχαμ, Φαλέτ (61′ Αλέρ), Χασέμπε, Ντα Κόστα, Φερνάντες (61′ Ντε Γκουζμάν), Γκατσίνοβιτς, Κόστιτς, Γιόβιτς (77′ Πασιένσια), Ρέμπιτς

ΜΑΪΝΤΣ: Μίλερ, Μπροζίνσκι (46′ Ντονάτι), Νιακατέ, Χακ, Αάρον, Κούντε, Γκμπαμέν, Λάτζα (81′ Μπακού), Μποέτιους, Ματετά, Ούτζα (90′ Μπούνγκερτ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button