Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Την «έσωσε» ο Μάριο Ρούι!(vid)

Σε ένα πλήρως αδιάφορο ματς, η Νάπολι πήρε τη νίκη με 1-2 στην έδρα της ΣΠΑΛ…

SERIE A – 36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΠΑΛ – ΝΑΠΟΛΙ: 1-2

Γήπεδο: Stadium Paolo Mazza

Σε ένα πλήρως αδιάφορο ματς, η Νάπολι πήρε τη νίκη με 1-2 στην έδρα της ΣΠΑΛ. Οι «παρτενοπέι» απλά διατηρούνται στην 2η θέση ενώ η ΣΠΑΛ βρίσκεται στην 11η θέση έχοντας κλειδώσει από νωρίς την παραμονή σε μία πολλή καλή χρονιά για τα δεδομένα του συλλόγου.

Η Νάπολι ξεκίνησε το παιχνίδι με τεράστια διπλή ευκαιρία στο 5′ με τον Μίλικ να σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι ενώ στην επαναφορά πλάσαρε αλλά ο Βιβιάνο απέκρουσε. Στο 11′ ο Άλαν έβγαλε σέντρα για τον Μίλικ που έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 33′ οι «παρτενοπέι» είχαν κι άλλη ευκαιρία με σουτ του Γιουνές που πέρασε λίγο έξω. Στο 41′ ο Καγιεχόν σούπερ από πλάγια θέση με τη μπάλα να μην βρίσκει για λίγο εστία. Τρία λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μίλικ αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Η Νάπολι άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 49′. Ο Γιουνές βρήκε ωραία τον Άλαν Μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων κι αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 0-1. Στο 62′ η ΣΠΑΛ είχε ευκαιρία με τον Μουργκιά να βγάζει σέντρα για τον Φλόκαρι που πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω. Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών η Νάπολι απείλησε με κεφαλιά του Ρουίθ μετά από κόρνερ του Καγιεχόν αλλά ο Βιβιάνο έδιωξε. Στο 75′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ατενούτσι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον σκόρερ. Στο 80′ ο Φλόκαρι έπιασε μία κεφαλιά αλλά ο Μερέτ μπλόκαρε.

Στο 83′ η ΣΠΑΛ κέρδισε πέναλτι για άτσαλο μαρκάρισμα του Λουπέρτο στον Φλόκαρι, με τον Πετάνια να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 1-1. Στο 88′ Καγιεχόν και Μάριο Ρούι άλλαξαν ωραία τη μπάλα με τον τελευταίο να κάνει το 1-2 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων χαρίζοντας τη νίκη στους «παρτενοπέι».

ΣΠΑΛ: Βιβιάνο, Μπονιφάτσι, Βίκαρι, Τσιόνεκ, Λατσάρι, Μουργκιά, Μισιρόλι (30′ Τσιαταρέλα), Βαλότι (73′ Ατενούτσι), Φαρές, Πετάνια, Φλόκαρι

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μαλκουί, Κουλιμπαλί, Λουπέρτο, Μάριο Ρούι, Άλαν, Ρουίθ, Καγιεχόν (90+1′ Γκαετάνο), Ζιελένσκι (84′ Γκουλάμ), Γιουνές (66′ Βέρντι), Μίλικ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button