Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φιλανθρωπικός αγώνας… με «αγλλικό» σκορ στο ΔΑΚ Λαμίας!(pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 18:00 ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην Μικτή ομάδα της ΕΠΣΦ και την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων. Το LamiaSports έδωσε το παρών και σε αυτό το γεγονός και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ.

Ο Δήμος Λαμιέων και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας (Ε.Π.Σ.Φ.) συνδιοργάνωσαν φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας.

Ο σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία «Ταμείου αρωγής ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή».

Το παρών στο ΔΑΚ της πόλης μας έδωσαν οι ποδοσφαιριστές ομάδων της Super League Κώτσιρας και Τσίφτης από τον Αστέρα Τρίπολης, Ντουρμισάι και  Μασούρας από τον Πανιώνιο, Βέργος από τον Παναθηναϊκό, Φετφατζίδης από τον Άρη, Γιαννιώτας και Γιαννίκογλου από την ΑΕΚ, Στρέζος από τον ΟΦΗ, Καρέλης από τον ΠΑΟΚ, Μπουλούλης και Τσούκαλος από τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων συνόδευσαν οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τσουμελέκα, οι προπονητές Βασίλειος Βούζας, Θεόδωρος  Παχατουρίδης,  Αλβέρτος Παπαδάκης, Παναγιώτης Χριστοφιλέας και Ιωάννης Ζαλαώρας.

Για την ιστορία, το σκορ της αναμέτρησης ήταν 3-5 υπέρ της Εθνικής ομάδας και αν μη τι άλλο οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, πρόσφεραν θέαμα και γκολ στον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκαν και αρκετές βραβεύσεις και από τον Δήμο Λαμιέων, αλλά και από την ΕΠΣΦ και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το LamiaSports έδωσε το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button