Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυξάνονται οι σκέψεις για πώληση του Κουρμπέλη

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού φέρονται να σκέφτονται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο παραχώρησης του Δημήτρη Κουρμπέλη σε ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού φέρονται να σκέφτονται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο παραχώρησης του Δημήτρη Κουρμπέλη σε ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» μετά την υπόθεση Χουλτ και το πώς αυτή εξελίχθηκε, σκέφτονται πλέον σοβαρά να παραχωρήσουν τον διεθνή μέσο, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρώσουν ένα ποσό, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να βγάλουν την εφετινή σεζόν.

Οι «πράσινοι» σκοπεύουν να αξιώσουν τρία εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος φέρεται να απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί τον Έλληνα μέσο βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας, όμως γνωρίζει και αυτός πως είναι ένας από τους λίγους παίκτες της ομάδας, ο οποίος μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού περιμένουν πρόταση και για τον Ροντρίγκο Μολέντο, η οποία θα φτάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ. Στην υπόθεση Χουλτ, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός με τον παίκτη και θα μείνει ελεύθερος. Οι «πράσινοι» καλούνται να συγκεντρώσουν περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ, μέσω πωλήσεων, για να βγάλουν την εφετινή σεζόν, χωρίς προβλήματα.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button