Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αδειάζει» η Τούμπα!

Με αρκετές απουσίες θα αρχίσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος.

Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην εθνική ομάδα για τους Φερνάντο Βαρέλα και Εργκούς Κάτσε για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Όλα τα βλέμματα στραμμένα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ρωσία. Διαβάστε αναλυτικά τις κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών του Δικεφάλου, από το paokfc.gr.

Μονιμοποιείται στην Εθνική Σερβίας ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο φορ του Δικεφάλου, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ και τα κρίσιμα γκολ του, έλαβε πρόσκληση από την ομάδα της χώρας του και θα ενισχύσει τις προσπάθειές της στα παιχνίδια κόντρα σε Αυστρία εκτός έδρας (06.10) και Γεωργία εντός (09.10). Οι Σέρβοι έχουν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών έναντι της δεύτερης Ουαλίας και θέλουν δύο βαθμούς για να πάρουν την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στο επερχόμενο Mundial.

Στην αποστολή της Εθνικής Βοσνίας για τα παιχνίδια κόντρα σε Βέλγιο στο Σαράγιεβο (07.10) και Εσθονία στο Τάλιν (10.10) θα βρίσκεται ο Γκόικο Τσίμιροτ . Οι Βόσνιοι εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από το Βέλγιο την προηγούμενη αγωνιστική και έχουν το προβάδισμα με έναν βαθμό. Το παιχνίδι τους κόντρα στους Βέλγους είναι αυτό που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της δεύτερης θέσης.

Από θέση ισχύος μπαίνει στις δύο τελευταίες μάχες και η Σλοβακία, που διατηρεί προβάδισμα ενός βαθμού έναντι των τρίτων Σλοβένων. Με τονΡόμπερτ Μακ στην αποστολή οι Σλοβάκοι θα ταξιδέψουν στην Σκωτία(05.10) και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθούν την Μάλτα.

Επιστροφή στην Εθνική Αλβανίας για τον Εργκούς Κάτσε , ο οποίος μετά τις καλές του εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν με τον ΠΑΟΚ κέρδισε μία θέσει στην ομάδα της χώρας του. Οι Αλβανοί κυνηγούν το θαύμα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, ελπίζοντας σε δύο δικές τους νίκες κόντρα σε Ισπανία εκτός (06.10) και Ιταλία εντός (09.10) και παράλληλα ήττα των Ιταλών από τα Σκόπια, για να τους προσπεράσουν και να κατακτήσουν την δεύτερη θέση.

Ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα είναι ο Φερνάντο Βαρέλα , που θα είναι στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου για το παιχνίδι κόντρα στην Σενεγάλη (07.10) εντός έδρας. Το Κάπο Βέρντε βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς, όσους έχει και η Μπουργκίνα Φάσο και βλέπει το όνειρο της συμμετοχής σε Mundial να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Πλούσια είναι η δράση και στα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια των εθνικών ομάδων, με μεγάλη συμμετοχή παικτών του Δικεφάλου. Οι Δεληγιαννίδηςκαι  Κουλούρης κλήθηκαν από τον Αντώνη Νικοπολίδη στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Μολδαβία (05.10) και Σαν Μαρίνο (10.10) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο πριν τα παιχνίδια με Τσεχία και Κροατία. Κλήση έλαβε και ο Δημήτρης Λημνιός , ο οποίος λόγω της θλάσης που αντιμετωπίζει στον λαγονοψοΐτη, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή.

Τετραπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Δικέφαλος στην Εθνική Νέων. ΟιΣιαμπάνης , Δημητρίου , Χατζηδίμπας και Τζοβάρας θα συμμετάσχουν στα φιλικά παιχνίδι κόντρα σε Σλοβακία και Τσεχία, που θα διεξαχθούν στην Σλοβακία στις 5 και 9 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Τέλος ο Μελέτιος Μίσκοβιτςθα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Σερβίας U19 στις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 κόντρα σε Αζερμπαϊτζάν και Ιρλανδία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button