FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς: Το αμυντικό χαφ… των 13 γκολ!(pics+vids)

Αυτός είναι ο Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Σημερινό δημοσίευμα της Sportime αναφέρει πως στον ΠΑΣ Λαμία, έχει προταθεί ο Σέρβος χαφ Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς, παίκτης ο οποίος αγωνίζεται στην Μλάνοστ.

Το LamiaSports τώρα, έψαξε και βρήκε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζεται για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή και σας τον παρουσιάζει!

Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς – Who is Who

O Πέγιοβιτς έχει γεννηθεί στις 28 Δεκεμβρίου του 1990 στη Pozega της Σερβίας, έχει ύψος 1,74 ενώ η φυσική του θέση είναι αμυντικός χαφ.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, μπορεί να αγωνιστεί και ως 10άρι, πίσω δηλαδή από τον εκάστοτε σέντερ φορ, αλλά έχει παίξει στην καριέρα του και ως αριστερό εξτρέμ, καθότι είναι και αριστεροπόδαρος!

Το ποδόσφαιρο ο Πέγιοβιτς το ξεκίνησε στην τοπική ομάδα της πόλης του, την Sloga Pozega, ενώ τον Ιούλιο του 2007 έπαιξε για λογαριασμό της Radnicki 1923, για έναν χρόνο.

Έπειτα, ήρθε το πέρασμα από την Sloboda Uzice, με την οποία έμελλε να αγωνιστεί έως το 2014, να φορέσει τη φανέλα της για 114 παιχνίδια και να σημειώσει 4 γκολ και 4 ασίστ.

Όταν έφυγε από την Sloboda, έφυγε και γενικά από τη Σερβία και πήρε μεταγραφή για τη Γαλλία και την Trelissac FC.

Στη Γαλλία έκατσε μόλις έναν χρόνο και στοιχεία τον ίδιο εκεί, δεν υπάρχουν…

Όταν επέστεψε στην χώρα του, φόρεσε τη φανέλα της OFK Beograd, αλλά για έναν χρόνο μόλις. Παρόλο αυτά κατάφερε να παίξει σε 32 παιχνίδια, να βάλει 4 γκολ και να σημειώσει άλλα 3.

Τον Ιούλιο του 2016, ο Πέγιοβιτς παίρνει μεταγραφή για την FK Mladost Lucani, με την οποία αγωνίζεται έως και σήμερα. Στην Mladost, έχει αγωνιστεί σε 107 ματς, έχει πετύχει 22 γκολ ενώ έχει βγάλει και 8 ασίστ.

Η φετινή του χρονιά στη SuperLiga της Σερβίας ήταν το κάτι άλλο, μιας και σε 31 εμφανίσεις πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε άλλα 4!

Δείτε μερικά βίντεο από την ποδοσφαιρική ιστορία του Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button