Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αντικαθίσταται ο χλοοτάπητας στο «AEL FC ARENA»

Το αυτονόητο -έστω και με τεράστια καθυστέρηση- φαίνεται ότι θα γίνει στο «AEL FC ARENA».

Το αυτονόητο -έστω και με τεράστια καθυστέρηση- φαίνεται ότι θα γίνει στο «AEL FC ARENA».

Μετά την κατακραυγή για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την απόφαση αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο όπου αγωνίζεται η ΑΕΛ.

Κάτι που θα συμβεί, όπως ανέφερε ο ίδιος, επειδή στερούνται από την ομάδα του δυο αξιόλογοι παίκτες κάθε χρόνο και δίνονται φτηνές δικαιολογίες στους αντιπάλους της και θα καλυφθεί οικονομικά κατά 60% από τον ίδιο και 40% από τον ιδιοκτήτη του γηπέδου, Κώστα Πηλαδάκη.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση Κούγια

«Ντρέπομαι ιδιαίτερα γιατί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, και δεν μιλάω για τον κ. Αυγενάκη που ανέλαβε πριν από λίγες μέρες, η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων έχουν εγκαταλείψει τους οπαδούς μας χωρίς να έχει η ΑΕΛ, η ομάδα που έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, και που φέτος μετά από πάρα πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα, ένα σύγχρονο, ασφαλές, επαρκές και υγειονομικά καθαρό γήπεδο.

Δεν έχω διάθεση να αντιπαρατεθώ με τον κ. Πηλαδάκη, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του AEL FC ARENA, αφού έτσι έκρινε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Δημοτική Αρχή της Λάρισας, παραχωρώντας του δωρεάν ουσιαστικά το γήπεδο αυτό, και καλά κάνει να θέλει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από εμένα, αλλά αν δεν φτιάξουν το Αλκαζάρ το πολύ μέχρι το καλοκαίρι, η ΑΕΛ θα καταστραφεί και αγωνιστικά και οικονομικά, αφού τα ποσά τα οποία καταβάλλω ετησίως, αφενός μεν μας στερούν τουλάχιστον από 2 αξιόλογους παίκτες κάθε χρόνο (παίκτες επιπέδου Ουάρντα, Κάτσε, Ντάουντα, Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς και άλλων), αφετέρου δε ο τραγικός χλοοτάπητας ηλικίας πλέον 10 ετών εξοντώνει του ποδοσφαιριστές μας και μας εξευτελίζει, δίνοντας και φτηνές δικαιολογίες στους αντιπάλους μας, όταν τους κερδίζουμε, ενώ οι μεγάλοι ζημιωμένοι είμαστε εμείς.

Σήμερα ήρθαμε σε επαφή με τον κ. Πηλαδάκη και συμφωνήσαμε εκτός του ενοικίου του οποίου του καταβάλλω των 300.000 ευρώ και εκτός των 54.000 ευρώ που του χάρισα, από το γεγονός ότι κερδίσαμε το δικαστήριο και πρέπει να μας επιστρέψει το πόσο αυτό από τα μισθώματα των προηγούμενων ετών, να καταβάλλω εγώ το 60% και αυτός το 40% της δαπάνης που θα απαιτηθεί για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα σε αντικατάσταση του παλιού, άθλιου και επικίνδυνου χλοοτάπητα από αύριο το πρωί.

Σήμερα το απόγευμα θα είναι στη Λάρισα ο ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας εγκαταστάσεως χλοοταπήτων, ο οποίος θα αναλάβει και τη συντήρηση με το ίδιο ποσοστό, όπου μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Μάρκου και τον κ. Τσακμακίδη από τη Γήπεδο Λάρισας ΑΕ θα συμφωνήσουν τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος».

πηγή: Sport-fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button