Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μάντζιος: «Πρέπει να σεβαστούμε την ομάδα της Λαμίας»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τον για τον κυριακάτικο αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Λαμία, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τον για τον κυριακάτικο αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Λαμία, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο προπονητής του Άρη:

Για αυτά που εισέπραξε η ομάδα από τον κόσμο της στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων: «Ήταν ένα διήμερο πανέμορφο! Γιορτάσαμε όλοι μαζί και με τον κόσμο μας τα 110 χρόνια της ομάδας μας. Ήταν κάτι πολύ ωραίο για όλους μας στην ομάδα. Μάθαμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ιστορία του Άρη. Γενικώς, ήταν ένα διήμερο γεμάτο από Άρη και πραγματικά ήταν εντυπωσιακό αυτό που ζήσαμε!»

Για το αν οι παίκτες κατανόησαν πλήρως πλέον πόσο πολύ ολόκληρος ο οργανισμός του Άρη επιζητεί την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα, που πρώτη φορά έζησαν πράγματα με τον κόσμο του Άρη εκτός γηπέδου. Πιστεύω ότι αντιλήφθηκαν όλοι ότι είμαστε σε ένα μεγάλο κλαμπ. Από τη στιγμή που περάσαμε στον τελικό κι έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το τρόπαιο, θα το κάνουμε.

Πλέον, όλοι στην ομάδα αντιλαμβάνονται πόσο πολύ το θέλει ολόκληρος ο οργανισμός αυτό το τρόπαιο. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, θα δώσουμε την ψυχή μας να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη. Όμως, αυτό πρέπει να περιμένει, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε στην ημέρα του τελικού».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Κάθε διακοπή έχει ρίσκο, πώς θα εμφανιστείς μετά. Αυτή η διακοπή ειδικά ήταν πολύ μεγάλη σε διάρκεια. Εμείς ήμασταν σε μια καλή κατάσταση και πνευματικά και σωματικά. Από την άλλη, πάντα σε μια διακοπή μπορείς να προσθέσεις πράγματα και να βελτιώσεις την ομάδα σου σε διάφορους τομείς. Επιπλέον και οι παίκτες είχαν ανάγκη για ανάσες, γιατί πέρασαν δύο μήνες γεμάτους με πάρα πολλά παιχνίδια. Οπότε ήταν σημαντικό γι’ αυτούς να ηρεμήσουν, για να πάμε τώρα στο τελικό στάδιο της σεζόν. Δουλέψαμε σε πολλά κομμάτια. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε πανέτοιμοι στην επανέναρξη των πλέι οφ».

Για το πώς περιμένει η ομάδα του ότι θα εμφανιστεί στο ξεκίνημα του τελευταίου κύκλου των επίσημων αγώνων που έχει μπροστά της στην τρέχουσα σεζόν: «Έχουμε κάποια μικρά προβλήματα, όμως, πιστεύω ότι μέχρι τον αγώνα με τη Λαμία θα τα έχουμε ξεπεράσει κι αυτά. Είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, γιατί στη διάρκεια της σεζόν ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με τις απουσίες».

Για την αναμέτρηση με την Λαμία: «Δεν θα έλεγα ότι βλέπουμε ότι έχουμε τον πιο αδύναμο αντίπαλο στα πλέι οφ μπροστά μας. Πρέπει να σεβαστούμε την ομάδα της Λαμίας. Έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Θέλει προσπάθεια και σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να μείνουμε σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά να επικεντρωθούμε σε αυτό που έρχεται. Μπορεί να έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας σε σχέση με ένα ντέρμπι, όπως ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το πώς πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι ο Άρης: «Πρέπει να μπούμε σοβαρά να παίξουμε για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button