Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στη Football League o Διαγόρας του Πινιώτη και του Τσάμη!

Η ομάδα του Διαγόρα Ρόδου αν και ηττήθηκε από την Καλαμάτα πήρε την άνοδο στη Football League, έχοντας στο δυναμικό της δύο παιδιά της Λαμίας, τον Γιώργο Τσάμη και τον Άγγελο Πινιώτη.

Η Καλαμάτα κέρδισε με 2-1 τον Διαγόρα στην παράταση (1-0 η κ.δ.), στο «Σταύρος Παπαδόπουλος», ωστόσο οι Ροδίτες ήταν αυτοί που χάρη στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα πήραν την άνοδο στην Football League.

Το τελευταίο εισιτήριο των μπαράζ εξασφάλισε ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος από την νέα σεζόν θα αγωίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα στην Football League. Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και μόλις στο 1΄ είχε την πρώτη φάστη στο παιχνίδι, με το σουτ του Γεωργίου να καταλήγει άουτ.

Η απάντηση από το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου ήρθε στο 5΄ με την κεφαλιά του Αλιατίδη να έχει την ίδια ακριβώς κατάληξη. Στο 34΄ οι Μεσσήνιοι άγγιξαν το 1-0, ο Πέριτς όμως, παρότι βρέθηκε σε καλή θέση, δεν κατάφερε να νικήσει από το ύψος του πέναλτι τον Σικαλιά, με συνέπεια το στείρο 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η «Μαύρη Θύελλα» μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, καθώς στο 48΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, χάρη σε τέρμα του Γιόνδη, ωστόσο ο ίδιος στην συνέχεια αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι Βάτσιου… Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Δωδεκανήσιοι έψαξαν το γκολ, με το οποίο θα έφερναν το ματς στα ίσα, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 95΄η κεφαλιά όμως του Ντουαλά σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κασωτάκη, με συνέπεια το ματς να οδηγηθεί στην παράταση.

Εκεί και πιο συγκεκριμένα στο 102΄ ο Διαγόρας για δεύτερη φορά έφτασε κοντά στην ισοφάριση, το σουτ όμως του Παγώνη αποκρούστηκε από τον Κασωτάκη, ενώ στο 104΄ το σουτ του Καρπαθάκη πέρασε ελάχιστα έξω από τον τέρμα των «μελανόλευκων»… Στο β΄ μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 114΄ ο Μπουρλάκης για λογαριασμό των «κυανέρυθρων» έφερε το ματς στα ίσα με εκτέλεση φάουλ.

Στο 119΄το έργο της Καλαμάτας έγινε ακόμα πιο δύσκολο, καθώς ο Ρόνι Κάρλος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η ομάδα της Πελοποννήσιου κατάφερε να κάνει το 2-1 στο 120΄ με τον Μάρκοβιτς, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει αυτή την άνοδο, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα…

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας (83′ Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης, Γιόνδης, Μίνγκας (67′ Κάρλος), Λαθύρης (79′ Μάρκοβιτς)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Πινιώτης (57′ Ντουαλά), Δήμας (64′ Καρπαθάκης), Γεωργίου, Γλυνός (99′ Μπουρλάκης)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button