FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η αναμενόμενη μείωση του μπάτζετ στον ΠΑΣ Λαμία!

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μείωση του φετινού μπάτζετ στον ΠΑΣ Λαμία, κάτι που ήταν αναμενόμενο, για αυτούς που βλέπουν τα πράγματα… ρεαλιστικά!

Τοπικά και αθηναϊκά δημοσιεύματα κάνουν λόγο τις τελευταίες ώρες για μείωση του φετινού μπάτζετ του ΠΑΣ Λαμία έως και 30%. Βέβαια, δεν διευκρινίζεται αν θα γίνει συνολική μείωση ή μόνο στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών

Όπως και να έχει, η είδηση αυτή είτε ισχύει είτε όχι, μόνο παράλογη δεν ακούγεται τουλάχιστον σε ανθρώπους που γνωρίζουν την ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Η φετινή χρονιά, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον ΠΑΣ, ήταν μία πραγματικά «ακριβή» χρονιά, με υψηλό μπάτζετ, μεγάλα συμβόλαια και δυστυχώς αρκετά από αυτά «έμειναν στα ράφια», επιβαρύνοντας τον σύλλογο χωρίς να προσφέρουν.

Υπήρχε λόγος εννοείται. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου «τα έσκασε» φέτος, καθώς γνώριζε πόσοι θα υποβιβαστούν και σωστά θεώρησε πως πρέπει να δοθούν τα χρήματα αυτά, για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Και έτσι και έγινε… με τον μεγαλομέτοχο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ να δικαιώνεται απόλυτα!

Την όλη αυτή κατάσταση, αρκετοί είχαν καταλάβει πως θα την διαδεχόταν μία χρονιά με μείωση στο μπάτζετ, πιο προσεκτικές επιλογές σε παίκτες έτσι ώστε να έρθουν τα πράγματα στα ίσια τους…

Ο στόχος κάθε χρόνο μπορεί να παραμένει ο ίδιος για τη Λαμία, δηλαδή η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, αλλά σίγουρα οι άνθρωποι της ομάδας από τη Φθιώτιδα θα ήθελαν να γίνεται και ένα βήμα παραπάνω κάθε χρόνο.

Αυτό λέγεται πρόοδος…

Το βήμα αυτό, μπορεί να γίνει και με το μειωμένο μπάτζετ. Μόνο που θέλει σωστή διαχείρηση, προσεκτικές αλλαγές, ακόμη πιο προσεκτικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και εννοείται να παραμείνει το κλίμα της οικογένειας που βγαίνει προς τα έξω ότι υπάρχει!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button