Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει εξτρέμ ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μπρούνο και η θητεία του Βραζιλιάνου στην ομάδα του Περιστερίου έλαβε τέλος.

Ο Ατρόμητος έπρεπε να καταβάλλει στην ΛΑΣΚ Λιντζ από την οποία είχε αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Μπρούνο, το ποσό των 350.000 ευρώ (300.000 η ρήτρα και 50.000 αποζημίωση για τον 1,5 χρόνο δανεισμού +ποσοστό μεταπώλησης στους Αυστριακούς αν υπάρξει πρόταση αγοράς στον Ατρόμητο).

Μαζί με τις απολαβές του 26χρονου μεσοεπιθετικού, η μεταγραφή του θα στοίχιζε στον Ατρόμητος περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ. Στο Περιστέρι έκριναν ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να βρεθεί ικανός αντικαταστάτης του, αλλά και να γίνουν τρεις επιπλέον μεταγραφές.

Ο Μπρούνο σαφώς και ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι του Ατρομήτου τη σεζόν που πέρασε, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου έκριναν ότι τα 500.000 ευρώ είναι πολύ μεγαλύτερο ποσό από την αξία του παίκτη.

Ο Ατρόμητος θα έκανε κίνηση να δώσει τα χρήματα αυτά και να τον αγοράσει από την αυστριακή ομάδα, μόνο εάν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, αφού σε κάθε περίπτωση θα έβγαζε την επένδυσή του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button