Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εξετάζει αίτημα ακύρωσης του ευρωπαϊκού αποκλεισμού στην UEFA

Το ενδεχόμενο να αιτηθούν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία επανεξέταση της ποινής αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

Ένα σενάριο που είχε “παίξει” και τον περασμένο Γενάρη, σε περίπτωση που ολοκληρωνόταν το deal με τον Πιενμπογκσάντ φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκήνιο για το Τριφύλλι.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ ώστε να αιτηθούν στην UEFA επανεξέταση/αναψηλάφηση της υπόθεσης και να διεκδικήσουν την ακύρωση της ποινής για την τρίτη σεζόν, δηλαδή αυτή που έρχεται, οριστική απόφαση όμως δεν έχει ληφθεί.

Οι “πράσινοι” είναι σε θέση να καταθέσουν τεκμηριωμένα στοιχεία και βάσιμα επιχειρήματα προκειμένου να διεκδικήσουν την ακύρωση της ποινής, όπως είναι: η δραστική μείωση του χρέωσης μέσα σε 1,5 χρόνο. Η συνέπεια στις πληρωμές όλων των διακανονισμών και η εξόφληση δεκάδων πιστωτών. Η απόκτηση άδειας από την ΕΠΟ και το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει ήδη εκτίσει τα δύο από τα τρία χρόνια της ποινής του.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button