Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής του Βασιλαντωνόπουλου στην ΑΕΚ!

Σύμφωνα με τα τα “κιτρινόμαυρα” ρεπορτάζ ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος και φέτος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Μετά την αποδέσμευση του Ροντρίγκο Γκάλο από την ΑΕΚ, τα βλέμματα πέφτουν στον τρόπο με τον οποίο θα αντικατασταθεί το κενό που αφήνει πίσω του ο Βραζιλιάνος άσος.

Ένας εκ των βασικών υποψηφίων για την αντικατάστασή του είναι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο Κουλιμπαλί δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν εξαιρετική γνώμη για τον διεθνή μπακ από το Μάλι.

Ιδιαίτερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος διάκειται θετικά προς την απόκτηση του Αφρικανού αμυντικού και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του.

Ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του ή αν θα προτιμηθούν άλλες και πιο… οικονομικές λύσεις για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, οι έτερες επικρατούσες λύσεις είναι οι παρακάτω. Αρχικά, οι πιθανότητες επιστροφής του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι πλέον αρκετές.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ έπειτα από τρεις γεμάτες χρονιές δανεισμού, μια σε Βέροια και δυο Λαμία, είναι πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος να αρπάξει την όποια ευκαιρία του παρουσιαστεί από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες επικρατεί και το σενάριο αξιοποίησης του Βίκτωρα Κλωναρίδη ως δεξιού μπακ. Το σενάριο αυτό όμως, φαίνεται να… μπάζει και μάλιστα από παντού.

Διότι το να βασιστεί μια ομάδα, που –υποτίθεται- ότι κάνει πρωταθλητισμό, θέλει να πρωταγωνιστεί και να επιδιώξει την είσοδό της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σε παίκτες προσαρμοσμένους σε θέσεις που δεν είναι οι φυσική τους, καθώς και σε παίκτες μη δοκιμασμένους σε ομάδες επιπέδου της ΑΕΚ, ελλοχεύει κινδύνους. Αναμφίβολα πάντως είναι αναγκαίο την φετινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να αποφευχθούν τα περσινά εγκληματικά λάθη και ο ομάδα να πλεύσει βάσει οργανωμένου και δομημένου μεταγραφικού σχεδίου. Χωρίς μεταγραφές-λαχεία, αλλά με ενιαία μεταγραφική πολιτική.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button