Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νταμπλούχος Φθιώτιδας η Αταλάντη! (pics)

Τίποτα και κανένας δεν μπορούσε να την σταματήσει. Η ομάδα της Αταλάντης είναι πλέον νταμπλούχος Φθιώτιδας!

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπουγιώτα, Τζιβελέκη, Κλωτσοτηρα, Ηλιόπουλο αλλά και τον κόσμο του ο ΑΠΟ Αταλάντης είναι και επίσημα νταμπλούχος Φθιώτιδας, καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κέρδισε με 4-1 το Νέο Κρίκελλο.

Το ματς:

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν η Αταλάντη έφυγε στην αντεπίθεση με τον Σακκά ο οποίος από πλάγια θέση βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γιοβά. Στο 3′ αυτή η φάση…

Στο 11′ ο Μπάρκας γέμισε με φάουλ, ο Καταραχιάς πήρε την κεφαλιά αλλά και πάλι η φάση κατέληξε σε άουτ. Πριν από τη φάση αυτή είχε προηγηθεί το τετ α τετ του Καυκια, ο οποίος μετά από μάχη που έδωσε με τους αντιπάλους του πήρε τη μπάλα αλλά τον πρόλαβε στην έξοδο του ο Παπαγεωργίου.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαναστασίου στο 17′, καλή εκτέλεση αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Το Κρίκελλο πίεζε και αυτό έβγαινε σε φάσεις. Στο 20′ ο Καυκιας έκανε την ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Λατσούδας πήδηξε πιο ψηλά απ όλους όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Μία σέντρα σουτ του Τσακανίκα στο 39′ πέρασε χωρίς πρόβλημα για την άμυνα του Κρίκελλου.

Ο Τσακανίκας στο 40′ έβγαλε μια σέντρα στο πίσω δοκάρι, ο Λυτακης ολομόναχος έκανε το πλασέ αλλά ο Γιοβάς μπλόκαρε εύκολα.

Στο 42′ ο Λάππας εκτέλεσε το φάουλ, γεμίζοντας στη περιοχή της Αταλάντης, ο Παπανάγνος πήρε την κεφαλιά όμως ο Παπαγεωργίου απέκρουσε τη μπάλα βγάζοντας την κόρνερ, το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής.

Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη. Οι φάσεις ήταν λιγοστές και η γενικά υπήρχε άγχος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Μόλις στο 45′ και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπουγιώτας έχασε τεράστια ευκαιρία όταν βγήκε τετ α τετ με τον Γιοβά, αλλά ο τερματοφύλακας του Κρίκελλου του είπε “όχι”.

Στο 53′ ο Κλωτσοτήρας ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο για την Αταλάντη, έκανε ένα σουτ από καλή θέση, όμως ο Γιοβάς ήταν εκεί για να μπλοκάρει.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, η Αταλάντη άνοιξε το σκορ όταν ο Κλωτσοτήρας εκτέλεσε από τα αριστερά το κόρνερ, ο Μπουγιώτας έβαλε το κεφάλι του όσο έπρεπε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιοβά για το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζιβελέκης με πλασέ έκανε το 0-2 για την ομάδα της Λοκρίδας και επί της ουσίας στο 70′ ο τελικός είχε πλέον κριθεί!

Στο 74′ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Κωνσταντίνου βρέθηκε σε θέση βολής, όμως η κεφαλιά του πέρασε μόλις δίπλα από το δοκάρι του Γιοβά.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν στο 76′ ο Κλωτσοτηρας ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το τελικό 3-0,υπέρ της Αταλάντης.

Στο 86′ ο Καυκιας, ο καλύτερος του αγώνα κατά την ταπεινή μας άποψη, έκανε μια ατομική ενέργεια πάσαρε την ώρα που έπρεπε αλλά ο Θεοχάρης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στη συνέχεια της φάσης ο Ηλιόπουλος με σουτ εντός της περιοχής έκανε το 4-0.

Το μόνο που κατάφερε το Κρίκελλο ήταν να μειώσει το σκορ με καταπληκτικό φάουλ του Δημητρέλη.

Το τελικό σκορ ήταν το 4-1, η ομάδα της Λοκρίδας σήκωσε το Κύπελλο Ερασιτεχνικών ΕΠΣ Φθιώτιδας και έγινε και επίσημα νταμπλούχος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αταλάντη: Παπαγεωργίου, Σωτηρίου, Σακκάς, Μπάρκας, Καταραχιάς, Λυτακης, Τσακανίκας, Κραββαρίτης, Μπουγιώτας, Τζιβελέκης, Πάππος.

Αναπληρωματικοι: Τσανουλας, Κωνσταντίνου, Μερμίγκης, Μπαρτζουλάνος, Μιχαήλ, Ηλιόπουλος

Νέο Κρίκελλο: Γιοβάς, Ν. Λαππας, Φλέσσας, Ξηρομερίτης, Συγγούνης, Παπανάγνος, Καυκιας, Γ. Λαππας, Λέντας, Παπαναστασίου, Λατσούδας

Αναπληρωματικοι: Μάνδαλος, Χαντζής, Δημητρέλης, Τσαντήλας, Σαρρής, Θεοχάρης, Αναγνώστου

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό! 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button