FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΣ Λαμία… με τα «μάτια» του Football Manager!(pics)

Το LamiaSports σας παρουσιάζει τους μέχρι τώρα φερόμενους ως μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΣ Λαμία, μέσω του Football Manager 2019.

Καιρό είχαμε να κάνουμε άρθρο με πρωταγωνιστή το αγαπημένο μας Football Manager 2019, τον προσομοιωτή προπονητικής και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων.

Επιστρέφουμε λοιπόν με ένα θέμα το οποίο αφορά την παρουσίαση των μεταγραφικών στόχων του ΠΑΣ Λαμία μέσω του FM2k19.

Θα δούμε λοιπόν τα στατατιστικά τους αλλά και το ιστορικό της μέχρι τώρας καριέρας τους χρησιμοποιώντας τις καρτέλες του Football Manager.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς

‘Οπως σας είχαμε σημειώσει και στο «who is who» για τον ποδοσφαιριστή, ο Αλεξάνταρ Πέγιοβιτς είναι μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, αλλά ακριβή.

Ο Σέρβος αγωνίζεται σε πάνω από δύο θέσεις, είναι αριστεροπόδαρος και στατιστικά του είναι αρκετά καλά. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο σαν «8αρι» αλλά και πιο μπροστά και πίσω από τον επιθετικό.

Όπως βλέπετε και στη φώτο πιο πάνω, μπορεί με μεγάλη ευκολία να καλύψει και όλες τις θέσεις τις αριστερής πλευράς.

Τώρα, όσο αφορά τα στατιστικά του Πέγιοβιτς αυτά που ξεχωρίζουν είναι το 12 στη ντρίμπλ και στην τεχνική κατάρτιση αλλά και το 13 στις πάσες.

Στα ψυχικά, βλέπουμε πως έχει 14 στην ηγετική ικανότητα όπως και στην ομάδικότητα.

Τέλος στα σωματικά, έχει 13 στην ταχύτητα και 12αρια στην αντοχή, την επιτάχυνση, την ευκινησία αλλά και στην ισορροπία.

Χόρχε Ντίαζ

Μία ακόμη εξαιρετική πρόταση ποδοσφαιριστή που έχει γίνει στον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Ουρουγουανός, Χόρχε Ντίας.

Πρόκειται για έναν εξτρέμ ο οποίος παίζει και τις δύο πλευρές, ενώ μπορεί κάλλιστα να παίξει και πίσω από τον φορ, σαν κρυφός επιθετικός. Είναι το κλασσικό εξτρέμ, το οποίο παίζει πάνω στη γραμμή.

Τώρα, όσο αφορά τα στατιστικά του είναι πραγματικά εξαιρετικά! Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, βλέπουμε το 11 στις εκτελέσεις κόρνερ, στις πάσες και στις σέντρες, ενώ 12 έχει στη ντρίμπλα και στα τελειώματα. Στην τεχνική κατάρτιση έχει 13!

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά του, βλέπουμε έναν 15 στην αποφασιστικότητα, ένα 13 στο φυσικό ταλέντο ενώ τον ίδιο βαθμό έχει και στη γενναιότητα και την εργατικότητα.

Τέλος, από τα σωματικά προσόντα του Ντίας ξεχωρίζουμε το 15 στην επιτάχυνση και το 14 στην ευκινησία ενώ 12 έχει στην ταχύτητα.

Ροντρίγκο Γκάλο

Και περνάμε στον ίσως καλύτερο από αυτούς που θα δούμε ποδοσφαιριστές, όσο αφορά το Football Manager. Αυτός είναι ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Ο πρώην έμπειρος μπακ της ΑΕΚ, έχει απίστευτα στατιστικά και στα τρία μέρη.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε 14 στις εκτελέσεις φάουλ, στα μακρινά σουτ, στη σέντρα και στην τεχνική κατάρτιση.

Επίσης, 13άρια έχουμε στις εκτελέσεις κόρνερ, πέναλτι και πλαγίων άουτ, στη ντρίμπλα, στις πάσες και στην πρώτη επαφή.

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά τώρα, έχει 14 στην αντίληψη, στην εργατικότητα και την ομαδικόητα, όπως επίσης 13 έχει στη γενναιότητα αλλά και στη δημιουργικότητα.

Τέλος, όσο αφορά τα σωματικά/φυσικά προσόντα ο Γκάλο έχει 13 στην αντοχή, στην επιτάχυνση, στην ταχύτητα και στη φυσική αντοχή ενώ 14 έχει στην επιτάχυνση, παρά τα 32 του χρόνια.

Φερνάντο Γοδόι

Και περνάμε στον τελευταίο της παρέας, τον Φερνάντο Γοδόι.

Πρόκειτα για έναν αμυντικό χαφ, ο οποίος είναι κλασσικό «6αρι» αλλά μπορεί να παίξει και έναν πιο δημιουργικό ρόλο, όπως αυτός του Μάρκο Μπλάζιτς για παράδειγμα.

Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά του, βλέπουμε πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο ειδικά τα ψυχικά του.

Πιο αναλυτικά, στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε το 11 στις κεφαλιές, το 12 στα μακρινά σουτ και στην τεχνική κατάρτιση, ενώ έχει 13 στην πρώτη επαφή. Στις πάσες έχει 14 όπως επίσης και στα τάκλιν. Το μαρκάρισμά του είναι αυτό που ξεχωρίζει καθώς βρίσκεται στο 15!

Στα ψυχικά τώρα, έχουμε τα «πράσινα» 16αρια στην αποφασιστικότητα και τη γενναιότητα ενώ 15 έχουμε στην εργατικότητα αλλά και στην επιθετικότητα. Εξίσου σημαντικό είναι και το 14 που έχει ο Αργεντινός στην τοποθέτηση.

Ολοκληρώνουμε αναφέροντας τα σωματικά στατιστικά του Γοδόι, όπου έχουμε 12 στη δύναμη και στην ισορροπία ενώ 13αρια έχουμε στην επιτάχυνση, στην ευκινησία και στην ταχύτητα. Τέλος, 14 έχει στην αντοχή και στη φυσική αντοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button