ΠΑΣ Λαμία: Σε άλλους ανέβηκε… σε άλλους έπεσε!

Και εννοείται πως εννοούμε τις ποδοσφαιρικές αξίες των παικτών του ΠΑΣ Λαμία.
Μιας και έχει ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΣ Λαμία, πλέον μπορούμε να τσεκάρουμε τις «μετοχές» των ποδοσφαιριστών της «κυανόλευκης» ομάδας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με την βοήθεια του transfermarkt.
Όπως αναφέρουμε και στον τίτλο, για άλλους η τιμή του έπεσε και για άλλους ανέβηκε και μάλιστα αρκετά.
Ρίχνοντας μία ματιά βλέπουμε πως ο Φακούντο Μπερτόλιο εκεί που η τιμή του βρισκόταν στις 900χιλ€ όταν πρωτοήρθε στην ομάδα της Φθιώτιδας, πλέον έχει πέσει στις 500χιλ€.
Στο ίδιο ακριβώς σημείο βλέπουμε και τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, μόνο ο δεξιός μπακ-χαφ είδε την τιμή του να ανεβαίνει από τις 250χιλ€ στις 500χιλ€.
Άλλοι παίκτες της Λαμίας που αύξησαν την ποδοσφαιρική του αξία, φορώντας τα «κυανόλευκα» είναι ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος βρισκόταν στις 300χιλ€ όταν υπέγραψε στην ομάδα του ΠΑΣ, ενώ τώρα βρίσκεται στις 400χιλ€, ενώ και ο Χερόνιμο Μπαράλες από τις 90χιλ€ έφτασε να κοστολογείται από το transfermarkt 250χιλ€.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που παρέμειναν στα ίδια, όπως ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος βρίσκεται 450χιλ€ σταθερά, ενώ στις 350χιλ€ βρίσκεται ο Μάρκ Ασίγκμπα, ο οποίος σε σχέση με πέρυσι έχει ανέβει 100χιλ ευρώ.
Όλα αυτά τα στοιχεία, δεν τα βγάλαμε από το μυαλό μας, αλλά τα δανειστήκαμε από την ιστοσελίδα «transfermarkt».