Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα αρχή στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη κατεβαίνει η ΑΕΚ απόψε στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη κατεβαίνει η ΑΕΚ απόψε στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Ένα νέο ξεκίνημα στο 2021 θέλει να κάνει η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ πλέον στο τιμόνι της.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της διεκδίκησης του τίτλου (19:30, Novasports 1).

«Σύμμαχος» της ΑΕΚ στο νέο αυτό ξεκίνημα είναι το γεγονός, πως ο Ισπανός τεχνικός έχει πετύχει το απόλυτο στα τρία προηγούμενα πρώτα του ματς στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, προσπαθεί να «δέσει» την άμυνα, δίνοντας έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας για να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Την «κιτρινόμαυρο» εστία θα υπερασπιστεί ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου (ή Σβάρνα) και Ινσούα (ή Λόπες).

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμόες και Γαλανόπουλος (ή Κρίστιτσιτς), με τον Γκαρσία και τον Τάνκοβιτς στα δύο πλάγια. Ο Λιβάγια ή ο Μάνταλος θα παίξουν πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Μιτάι, Μαχαίρας, Αλμπάνης και Ολιβέιρα.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button