Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς Πλατανιάς και ΟΦΗ

Πρώτος αγώνας μπαράζ 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΦΗ: 0-0 
ΓΗΠΕΔΟ: Περιβόλια

Πλατανιάς και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ, που πραγματοποιήθηκε στα Περιβόλια και άφησαν «ανοιχτούς» λογαριασμούς. Έτσι, οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του Ηρακλείου την ερχόμενη Τετάρτη (22/05), με τον ΟΦΗ να έχει προβάδισμα λόγω έδρας.

Το ματς

Ο Πλατανιάς είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Μπιανκόνι να κάνει το σουτ υπό πίεση από το ύψος του πέναλτι και τον Σωτηρίου να πέφτει για να μπλοκάρει. Ο ΟΦΗ απάντησε στο 29ο λεπτό με τον Φερέιρα να κάνει το φαλτσαριστό σουτ από θέση μέσα αριστερά και τον Γκοτ να διώχνει με εντυπωσιακή επέμβαση. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μπουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ ισορρόπησε την αναμέτρηση, αλλά και πάλι ο Πλατανιάς έδειξε να πατάει καλύτερα. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα είχαν και δοκάτι στο 70′ είχαν με το σουτ του Καραγκούνη έπειτα από φάση διαρκείας, ενώ ο ΟΦΗ έξι λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από το κόρνερ του Ντίνα και προβολή του Παπάζογλου ο Σάαντο έδιωξε πάνω στη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 84′, με τον Παπάζογλου να κάνει την κεφαλιά ανενόχλητος, μετά από την εκτέλεση του Ντίνα, αλλά τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Γκοτ. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βαζ (75’ Ντίνας), Ναμπί (75’ Νάστος), Φερέιρα (57’ Γιακουμάκης), Σάσι.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (87’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσιαμούρης (92’ Πουρζιτίδης), Μποσέττι, Παπανικολάου, Λουκίνας (65’ Καραγκούνης), Μπιανκόνι, Κόρτσμαν, Σαάντο, Νίλι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button