ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι προτάσεις του Ντε Μπαρτόλο και τα σενάρια!

Τα μεταγραφικά σενάρια φεύγουν και έρχονται και αρκετά ονόματα φτάνουν στα γραφεία του ΠΑΣ Λαμία.

Παρόλο που έχουμε μόλις λίγες ημέρες που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, τα ονόματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους ως μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΣ Λαμία ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Από τον Πέγιοβιτς και τον Μπαστακό, στον Γοδόι και τον Λούκας Ράμος…

Συνεχώς φτάνουν λίστες με ονόματα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, με κάθε λογής ποδοσφαιριστές.

Μεγάλο μέρος των προτάσεων αυτών κατέχει ο γνωστός Αργεντινός μάνατζερ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος έχει καλή σχέση με τον Μάκη Χάβο, ενώ φέτος γνωρίστηκε καλά και με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ μιας και εκπροσωπεί τους Μπερτόλιο, Μπαράλες και Μπεχαράνο.

Ο Ντε Μπαρτόλο, έχει προτείνει αρκετούς ποδοσφαιριστές όπως φημολογείται στη Λαμία και μερικοί από αυτούς είναι γνώριμοι στον Χάβο, όπως ο Φερνάντο Γοδόι και ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Επίσης ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που εκπροσωπεί ο Ντε Μπαρτόλο αλλά μένει ελεύθερος και έχει προταθεί, είναι ο Χόρχε Ντίας, μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν ο MVP του Παναιτωλικού φέτος αλλά δεν φαίνεται να ανανεώνει τελικά το συμβόλαιό του.

Αλλά ας φτάσουμε στο ζουμί της όλης υπόθεσης.

Πριν από μερικές ημέρες βγήκε ένα δημοσίευμα το οποίο σημείωνε, πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποφάσισε να ρίξει αισθητά το μπάτζετ της ομάδας για την χρονιά που έρχεται, κάτι που ήταν αναμενόμενο να γίνει.

Θα υπάρξει μία μείωση στα χρήματα που θα δαπανηθούν φέτος, μιας και την χρονιά που μας πέρασε έγινε μία οικονομική υπέρβαση η οποία θα ήταν οδυνηρή να συνεχιστεί και φέτος.

Και φτάνουμε λοιπόν στο δια ταύτα…

«Πως γίνεται να ρίξει το μπάτζετ η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, αλλά να εξετάζονται ποδοσφαιριστές όπως ο Ντίας και ο Γκάλο;», ρωτάνε μερικοί ίσως καθαρά με κακοπροαίρετο τρόπο.

Πρέπει λοιπόν να ξεχωρίσουμε μερικά πράγματα στο μυαλό μας, αναγνωρίζοντας την διαφορά μεταξύ «προτείνω έναν ποδοσφαιριστή», «εξετάζω έναν ποδοσφαιριστή» και «διαπραγματεύομαι με έναν ποδοσφαιριστή».

Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Λούκας Ράμος, όπου και προτάθηκε και διαπραγμάτευση έγινε… αλλά δεν τα βρήκαν στα οικονομικά.

Είναι λοιπόν τρία εντελώς διαφορετικά στάδια για όσους θέλουν να καταλάβουν και να αφήσουν την καφενειακή συζήτηση… πίσω τους!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button