Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Τανγκό για τρεις…» η Β΄Φθιώτιδας!

«Φωτιά» έχουν πάρει τα play off της Β΄Φθιώτιδας με τους ΑΕ Εχιναίων, Καμένα Βούρλα και Ολυμπιακό Λαμίας να οδεύουν προς την πρώτη κατηγορία.

Τρεις ομάδες έμειναν στα play off της Β΄Φθιώτιδας, να διεκδικούν την άνοδο στην Α΄κατηγορία, μιας και όπως έγινε γνωστό πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο Μεξιατικός και η Θύελλα Ροδωνιάς αποχώρησαν οικειοθελώς, ενώ σήμερα μέσα στην ημέρα έγινε γνωστό πως και ο Δαφνησιακός Αρκίτσας αποχωρεί από την διαδικασία.

Πλέον όμως και μετά από 7 αγωνιστικές, οι τρεις που θα πάρουν θέση για την Α΄Φθιώτιδας έχουν ξεκαθαρίσει, με την ΑΕ Εχιναίων να είναι πρώτη με 19 βαθμούς, τα Καμένα Βούρλα μετά τη χθεσινή νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού Λαμίας έφτασαν τους 18, ενώ η ομάδα της Λαμίας έχει 14 πόντους.

Ο Δαφνησιακός Αρκίτσας, παρά τις τίμιες προσπάθειες και τις αρκετά καλές εμφανίσεις του δεν κατάφερε να βρεθεί στις παραπάνω θέσεις.

Πλέον, στις επόμενες αγωνιστικές και ειδικά στον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕ Εχιναίων και τα Καμένα Βούρλα, θα αναδειχθεί η πρώτη ομάδα του μίνι πρωταθλήματος.

Α/Α
ΟΜΑΔΕΣΒΑΘΜΟΙ
1ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ19
2ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ18
3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ14
4ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ9
5ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ
6ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ
8η Αγωνιστική 22/5/19
Δαφνησιακός Αρκίτσας-ΑΕ Εχιναίων
Μεξιατικός-Ολυμπιακός Λαμίας 0-3 α.α.
Καμένα Βούρλα-Θύελλα Ροδωνιάς 3-0 α.α.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button